Rada Manojlović nedavno je otkrila da je izrazila želju za snimanjem duetske pesme sa bratom Nenadom, ali da je on odbio saradnju. Pevačica je izjavila da nije uspela da stupi u kontakt sa Nenadom, već da joj je njegova supruga saopštila da Nenad ne želi da snime zajedničku pesmu. Očigledno povređena ovim odbijanjem, Rada je na društvenim mrežama napisala: “Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno.”

Nenad je reagovao na ovu situaciju i otkrio razlog odbijanja dueta, navodeći da je prva dva puta predložio pesme, ali su bile odbijene, dok mu se druga nije dopala. Treći predlog pesme nije mu odgovarao zbog referenci na oca i nedostatka vremena zbog obaveza oko Nove godine.

Nenad je objasnio da je bio zauzet tokom prazničnih perioda i da je želeo da provede više vremena sa porodicom, zbog čega nije odmah odgovorio na Radinu poruku. Takođe, istakao je da je normalno da se ne javljaju jedno drugom neko vreme. Nenad je dodao da misli da je Rada burno reagovala na odbijanje pesme, budući da nije želeo da snimi pesmu koja mu se nije dopala i jer smatra da je najava dueta bila preuranjena.

Nakon Nenadove izjave, Rada se oglasila na svom Twitter profilu i podelila status koji su mnogi protumačili kao aluziju na brata Nenada. U statusu je napisala: “E, pa neće Radmilu više niko praviti ludom.”Ova situacija još jednom je uzdrmala odnos između Rade Manojlović i njenog brata Nenada, ali je i izazvala pažnju javnosti i njenih fanova.

Odnos Rade i njenog brata svet portal