Nakon intervjua koji je dala za Hrvatsku radioteleviziju, pjevačica se uplela u skandal koji ju je vrlo brzo izbacio u središte pozornosti. Publiku je oduvijek osvajala Rada Manojlović, privlačila iskrenost, stas i glas; međutim, pjevačica je sada otkrila još jedan skriveni talent. U prijelomnom trenutku, pjevačica je javno otkrila svoje zapanjujuće fizičke sposobnosti, doimajući se kao da je uistinu fleksibilna i agilna osoba.

  • Rada Manojlović otkrila je nevjerojatnu novu vještinu – sposobnost da zgrči ruke u očaravajući zaokret. Sa zadivljujućim prikazom, Rada bez napora okreće ruke gotovo puni krug, učinkovito otklanjajući sve sumnje i ostavljajući skeptike u čudu. Svima je prikazan njezin izvanredni talent, što je učvrstilo njenu poziciju pravog virtuoza. – Dok nosim ovu haljinu, malo mi je veći izazov, ali svejedno mogu skroz izvrnuti ruku. Gledajte i vidite! – samouvjereno je izjavila Rada, pokazujući svoju sposobnost, oprezno se čuvajući, svjesna da je njen partner nešto niži i nesigurna može li parirati njenom umijeću. Ipak, domaći mediji su prihvatili mišljenje da Rada posjeduje prilično osebujan talent, uspoređujući je s veličanstvenim paunom.

Dokaz njezinog impresivnog “uvijanja ruku” može se jasno uočiti na priloženim fotografijama. Nakon što je izvela ono što se može opisati kao “čudo”, Rada Manojlović, poznato lice srpske pop-folk scene, izrazila je nevjericu u kakvom se stanju trenutno nalazi. “Obično mogu bez napora pomicati obje ruke u isto vrijeme, ali sada se osjećam prilično ograničeno. To je doista nenormalna situacija”, rekla je sa smiješkom.

  • Rada, rođena 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu, svoj je glazbeni put započela 2007. godine kada je stekla afirmaciju sudjelovanjem u popularnom natjecanju “Zvezde Granda” gdje je osvojila drugo mjesto. Taj početni trijumf dao je čvrste temelje za njezinu daljnju karijeru, koja je donijela izdanje nekoliko vrlo uspješnih albuma kao što su “Cao bezobrazni”, “Deset sopod nule”, “Marakana” i “Metropola”. Radin izvanredan talent leži u njezinom posebnom glasu i sposobnosti da neprimjetno spoji tradicionalne folk elemente sa suvremenim pop zvukom, kombinacija koja joj je priskrbila golemu popularnost i priznanje.

Njezin doprinos glazbenoj industriji nadilazi prodaju ploča, budući da služi kao utjecajna osoba za mlađe generacije pjevača i igra ključnu ulogu u očuvanju kulturnog identiteta kroz svoju glazbu. Rada Manojlović, Požarevljanka, odrasla je u skromnim uslovima u selu Četereže, gde je provela najveći deo svog odrastanja. U ovom kraju je završila osnovno obrazovanje, a potom je nastavila školovanje u Velikoj Plani, gde je upisala srednju ekonomsku školu.

  • Ova posebna faza u njezinu životu odigrala je ključnu ulogu u oblikovanju njezinih temeljnih načela i radne etike, ostavljajući u konačnici dubok utjecaj na njezinu profesionalnu putanju. Sa samo 19 godina Rada je doživjela veliku tragediju u mladosti – preranu smrt svoje majke Mirjane uslijed teške bolesti. Ovaj dubok gubitak imao je značajan utjecaj na nju, ali uz nepokolebljivu podršku svoje sestre Maje i svog oca, smogla je snage da ustraje.

Prisutnost obitelji bila je neizostavna u ovom izazovnom razdoblju, a gubitak majke imao je značajnu ulogu u oblikovanju njezine osobnosti i pogleda na život. Tijekom svoje umjetničke karijere dosljedno je naglašavala važnost svojih korijena i kako su oni oblikovali njezin kreativni rast. Njezina veza s izvornim okruženjem i obitelji ostala je trajni aspekt njezina osjećaja sebe, čak i dok je njezina slava rasla.