Pjevačica se do sada suzdržavala od bilo kakvih objava u vezi s razvodom. Nakon 24 godine braka, Dragana Mirković nedavno je objavila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića. Pjevačica je u izjavi otkrila da posljednje tri godine ne dijele stambeni prostor. Od tada se pjevačica suzdržavala od razgovora o ovoj temi. No, danas su na svom Instagram profilu objavili nedavnu snimku. U videu koji je sama snimila, Dragana je s publikom uzbuđeno podijelila datum svog nadolazećeg nastupa, izražavajući svoju želju da nastavi sa svojim nastupima.

  • Unatoč razvodu s Bijelićem, zadržala je konstantan osmijeh koji je, uz zapažen izgled, plijenila pozornost. Pred kraj svog obraćanja, pjevačica je oduševila svoje pratitelje zaigranim slanjem poljupca, a mnogi su zabilježili njezin blistav izgled. Danas se osjećam ponukanim obratiti se javnosti i podržati vrijednosti poštenja koje su vodile moj život. Teška srca moram vam javiti da sam poduzela težak korak pokretanja brakorazvodne parnice. Unatoč našim nepomirljivim razlikama, želim naglasiti da sam dao sve od sebe da zaštitim i očuvam našu zajednicu.

Ova izjava je odjek mišljenja koje je svojim riječima izrazila Dragana Mirković. Tijekom duljeg vremena, dinamika mog odnosa s Tonijem značajno se promijenila, a posljednje tri godine smo u biti vodili odvojene živote i stanovali u različitim rezidencijama. Unatoč brojnim nepomirljivim razlikama, uložio sam sve napore, u skladu sa svojim odgojem i za dobrobit svoje obitelji, da spasim nekoć uspješnu zajednicu koju smo dijelili. Usprkos tome, kako je vrijeme odmicalo, jaz među nama postajao je sve veći, i došao sam do spoznaje da nasilnim ostankom u vezi koja je odavno prestala cvjetati, nanosimo još više štete našim voljenima. Stoga je postalo imperativ okončati naš brak.

  • Čvrsto se držim svojih principa i načina života, kao što ostajem privržen svojoj obitelji i publici. Tonija ću zauvijek visoko cijeniti kao oca svoje djece i kao nekoga s kim sam proveo mnogo prekrasnih godina. U svjetlu okolnosti, želio bih naglasiti da je ovo moja jedina izjava o svim pitanjima. Izražavam zahvalnost medijima na dosadašnjoj suradnji i ljubazno vas molim da poštujete našu odluku i suzdržite se od pogoršavanja tereta koji naša obitelj trenutno podnosi. Izražavajući iščekivanje boljih vijesti u budućnosti, Dragana Mirković se u nedavnoj izjavi unaprijed zahvaljuje na razumijevanju.

Rođena 18. siječnja 1968. u Kasidolu kraj Požarevca, Dragana Mirković etablirala se kao istaknuta ličnost balkanskog pop-folk žanra. S impresivnim rekordom od gotovo 10 milijuna prodanih albuma, vladala je glazbenom industrijom tijekom 80-ih i 90-ih godina, zasluživši odličje da bude jedna od najprodavanijih umjetnica u bivšoj Jugoslaviji i Bugarskoj. Njezina popularnost nadilazi granice, što se očituje u njezinim rasprodanim koncertima u Bugarskoj, Rumunjskoj i Bosni, kao i njezinom revolucionarnom solo nastupu u Turskoj, što ju čini prvom srpskom pjevačicom kojoj je to uspjelo. Poznata po svojim vizualno zadivljujućim i raskošnim glazbenim spotovima, ali i zamršenim plesnim točkama, Dragana Mirković se obilježila iu filmskoj industriji te je ponosna vlasnica televizije “DM Sat”.

  • Utjecajni američki časopis “Billboard” usporedio je njezin utjecaj s Madonninom i Lady Gage, dok je u Srbiji od milja nazivaju “kraljicom pop glazbe” ili “lucom iz Kasidola”, pa je tako dobila i naslov njen album “Luče moje” iz 2006. Rođena 18. siječnja 1968. u Požarevcu, odrasla u susjednom Kasidolu, Dragana Mirković potječe iz šesteročlane obitelji. Njezin glazbeni put započeo je u ranim godinama pod utjecajem djeda Dragutina koji je svirao harmoniku. Kroz njega je razvila duboku strast prema glazbi, au dobi od pet godina Dragana je pokazala svoj talent u nastajanju naučivši svoju prvu pjesmu, “Devojka sokolu zulum čila”.

Njezin izniman talent zaokupio je pozornost lokalnih natjecanja, izbacivši je u središte pozornosti i pobudivši zanimanje profesionalaca u industriji. Renomirana diskografska kuća Diskos prepoznala je njezin potencijal na jednom od takvih natjecanja te joj ponudila snimanje albuma. U suradnji s Novicom Uroševićem, njezin prvi album objavljen je u travnju 1984. i postigao je izuzetan komercijalni uspjeh, prodan u impresivnih 160.000 primjeraka. Krajem 1984. godine Dragana je debitirala na televiziji na “Novogodišnjoj folk paradi” gdje je binu dijelila sa dvanaest najpopularnijih folk pjevača tog vremena. Nastavkom suradnje s Novicom Uroševićem, njezin drugi studijski album, objavljen 1985., odražava trijumf njezinog prvijenca, učvrstivši svoj status istaknute osobe u glazbenoj industriji.