Postoji uverenje da je osoba odgovorna za ovaj protivpravni čin u jednom trenutku sebi oduzela život u vozilu dok se kretala kolovozom koji povezuje mesta Stragari i Milutovac. U ranim jutarnjim satima, oko 6.30 časova, u kruševačkom naselju Rasadnik dogodio se šokantan incident u kome je učestvovao 54-godišnji muškarac iz trsteničkog sela Milutovac, identifikovan kao Z.R.

Smatra se da je Z.R. pucao u ženu, za koju se pretpostavlja da je njegova vanbračna partnerica, nanijevši teške povrede. Nažalost, nasilje tu nije stalo, jer je Z.R. nastavio svoje divljanje na putu između Jasike i Kukljina, gdje je tragično oduzeo život drugoj ženi, za koju je vjerovao da mu je žena. Čitava zajednica ostala je u šoku i nevjerici zbog užasnih događaja koji su se odigrali ovog kobnog jutra.

Kao što je opštepriznato, postoji jaka sumnja da je osoba odgovorna za ovaj gnusni zločin na kraju oduzela sebi život dok se nalazila u svom vozilu na deonici puta koji povezuje susedne zajednice Stragari i Milutovac. Ovaj sudbonosni događaj dogodio se upravo kada je kruševačka policija uspešno opkolila počinioca, sa ciljem da ga privede i time ograniči njegovu ličnu slobodu. Dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice Kruševac, potvrdila je da je žena, identifikovana inicijalima I.K., jutros, nešto pre 7 časova, primljena na odeljenje intenzivne nege Hirurškog odeljenja.

Dedinsko područje Kruševca, trenutno je u kritičnom stanju sa teškom povredom glave i bez svesti. Medicinski tim neumorno radi na njenoj stabilizaciji i osiguranju opstanka. Ovo uznemirujuće novosti preneo je RTK Kruševac. Dalje informacije o ovom tragičnom događaju biće otkrivene nakon što se sprovede obimna istraga i od strane kruševačkog javnog tužilaštva i Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu.