Bila je jedna poznata osoba koju su ljudi jako voljeli i ona je objavila na internetu da je uradila nešto privatno na parkingu dok se održavala velika sportska utakmica. Osoba koja zaista i voli bejzbol tim Cardinalsa bila je tužna jer nije njen tim igrao dobro. Dakle,i htjela je da se ona i njen dečko Cody Nelson osjećaju bolje. Ljudima naravno nije bilo drago da gledaju kako njihova ekipa igra loše, i odlučili su da napuste stadion.

Kejli, koja voli da igra trikove, želela je da se uveri da će i iako je njihov tim izgubi, otići kući srećni i zadovoljni. Dovukla je svog specijalnog prijatelja i do auta na parkingu i pitala da li mogu da urade nešto što odrasli rade na zadnjem sedištu. Kodi je bio veoma srećan što je uradio ono što je od njega tražila devojka. Iako Cardinals nisu pobjeđivali, i dalje sam se osjećao jako sretan.

Nestašni par je otkrio da su vrlo blizu da budu uhvaćeni dok rade nešto što nije trebalo da rade. Morali su naravno da zaustave i budu veoma tihi kada su videli obezbeđenje kako prolazi u njihovom autu. Kayleigh kaže da je i ono što se dogodilo trajalo samo kratko, oko 10 minuta. Bilo je opasno jer je u blizini bila i policija i obezbjeđenje.

Takođe kaže da je aktivnost koju su radili bila zaista i ugodna, a činjenica da su možda i uhvaćeni učinila ju je još uzbudljivijom. Šta vi mislite o ovome, ostavite Vaše mišljenje? Piše zdravlje za svaki dan.