U današnjem člankun ćemo se pozabaviti ljubavnim životom poznate i cenjene srpske glumice Seke Sablić. Tokom svoje karijere ostvarila je brojne uspješne uloge i učestvovala u raznim filmskim i televizijskim projektima. Uprkos tome, malo se zna o njenim ličnim vezama i romantičnom životu, što intrigira javnost, ali ostaje obavijeno velom tajne. U mlađim godinama, Seka je napravila neočekivano putovanje u Pariz, koje je rezultiralo rođenjem sina Stefana po povratku.

 

 

 

Ovaj događaj je doveo do brojnih spekulacija o identitetu ljubavnog partnera poznate srpske glumice, nekoga koga je Seka toliko volela da mu je rodila dete. Uprkos raznim glasinama koje su tada kružile, Seka nikada nije javno govorila o svom ljubavnom životu i iznela je nekoliko detalja iz svog privatnog sveta. Prema pisanju medija, sumnjalo se da je pokojni glumac Božidar Stošić velika ljubav Seke Sablić. Stošić nikada nije javno govorio o svojoj navodnoj vezi sa Sekom, što je samo dodatno izazvalo interesovanje javnosti. Seko je često izražavala svoje divljenje prema njemu i hvalila njegovo glumačko umijeće, čak je išla toliko daleko da ga je djeci nazivala herojem. Prisjetila se zajedničkog vremena u emisiji ‘Hijadu kaštu’, gdje je glumio voljenog lika Bolete iz Bureta.

 

 

 

Vjerovala je da više nema djece glumaca poput njega i da je cijeli život dao svom zanatu. Uprkos tome što se nikada nisu zajedno fotografisali, nastavile su da kruže glasine o prirodi njihove veze. Nakon Stošićeve smrti, Seka je medijima dala komentare koje su neki protumačili kao potvrdu njihove posebne povezanosti. Izrazila je duboku tugu i istakla da je on bio značajno prisutan u njenom životu, i kao kolega i kao osoba. Godinama su dijelili pozornicu u produkciji ‘Filumena Marturano’. Tokom intervjua za lokalne medije, izrazila je iznenađenje što je saznala za njegovu bolest. Nekoliko godina ranije, u javnost je puštena slika glumice na crnogorskoj plaži sa nepoznatim muškarcem. Bez obzira na to, Seka je odlučila da ne govori o incidentu.