Uprkos činjenici da je nadaleko poznato da se Dara Bubamara udavala dva puta i imala brojne romantične susrete, ona se vješto kloni bilo kakvih rasprava u vezi sa prvim mužem. Nasuprot tome, održava blisku vezu sa Milanom Kesićem, koji ne samo da ima ulogu njenog ljubavnika, već je i otac njihovog sina Konstantina.

Ipak, njena najznačajnija ljubavna veza i osoba sa kojom je odlučila da se upusti u doživotnu vezu je Lazar Dugalić Laki. Nakon burne petogodišnje veze, svečano mu je obećala vječnu odanost. Godine 2002. došlo je do tajne veze između Dare i Lakija, da bi nakon toga uslijedilo šokantno otkriće Lakijeve umiješanosti u nezakonit čin krijumčarenja automobila u Njemačkoj.

Ipak, čvrsto vjerujem da je moj voljeni Laki potpuno nevin, bez ikakvih nedjela. Preduzeli smo sve potrebne mjere predostrožnosti kako bismo osigurali njegovu dobrobit i njegovu odbranu. Period kada je bio u zatvoru pokazao se kao veliki izazov za mene, jer ne mogu da se setim trenutka u svom životu kada su mi suze tekle obilnije nego tokom tih šest mučnih meseci. Uprkos teškoćama, ostao sam odlučan i posvećen, religiozno ga posećivao svakog vikenda, što je svedočanstvo nepokolebljive snage naše ljubavi.

Zanimljivo, čak i usred medijskog ludila, pjevačica je gorljivo zagovarala svoju stvar, pružajući nepobitne dokaze duboke naklonosti koju gaji prema njemu. Međutim, uprkos Darinom dubokom divljenju Lakiju, njihova ljubavna priča na kraju nije izdržala test vremena. U 2007. godini njihova veza je doživjela značajne potrese u roku od samo šest mjeseci. Počele su da se pojavljuju pukotine u njihovom braku, što je dovelo do sloma koji je na kraju rezultirao time da se Darin prvi muž transformisao u bivšeg. Bio je to bolan i izazovan period u Darinom životu.