Igor Jurić, osoba zaslužna za osnivanje Fondacije Tijana Jurić, nedavno se našao u centru pažnje zbog svoje romantične veze sa Milenom Ivanović Popović. Posljedično, donijeli su tešku odluku da se raziđu, prepoznajući ogromnu težinu svoje tuge i nemogućnost da je više nose zajedno. Saška često posećuje društvene mreže kako bi prikazala blizak odnos sa majkom, često objavljujući zajedničke slike.

Nedavno, povodom maminog 50. rođendana, Saška je prenijela srdačnu poruku u kojoj je svoju majku navela kao svoju kraljicu i izrazila divljenje zbog načina na koji graciozno stari, upoređujući to sa procesom sazrevanja finog vina. Uprkos tome što nemaju biološku vezu, veza između Saške i njene majke je neosporno jaka. Osim toga, Igor je nakon nesreće primijetio da Mirjana, Saškina majka, pokazuje veći osjećaj smirenosti u odnosu na njega samog. Zanimljivo je da i Mirjana i Igor imaju 49 godina i da su bili drugovi u istoj školi. Po okončanju svoje prethodne romantične veze, Igor se upustio u ljubavnu vezu sa ženom koja je ranije bila udata za sada pokojnog Olivera Ivanovića, ali sada nije bila u braku.

Njihova veza traje već duže vreme, a pojavile su se i glasine koje sugerišu da zajedno žive u fascinantnom Novom Sadu. Međutim, uprkos dugovečnosti njihove veze, odlučili su da svoju naklonost sakriju od znatiželjnih očiju društva sve dok Milena nije hrabro odlučila da podeli njihov zadivljujući snimak na svom Instagram profilu.

Posljedice ovog hrabrog poteza bile su ništa manje nego zapanjujuće, jer je reakcija javnosti bila pretežno negativna. Razlozi za ovu oštru kritiku i dalje su pomalo zbunjujući, s obzirom na to da su i Igor i Milena trenutno slobodni i naišli su na svoje velike nevolje u životu.