Milutin Mima Karadžić, zadivljujući pojedinac porijeklom iz Crne Gore, postao je istaknut kao jedna od najpriznatijih i lako prepoznatljivih ličnosti u sferi jugoslovenskog filma, televizije i pozorišta. Poznat po svom zadivljujućem šarmu u mlađim danima, ne čudi što je trenutno u romantičnoj vezi sa znatno mlađom partnericom.

U društvu svoje voljene partnerke, talentovane glumice Nataše Stanišić, koja je od njega mlađa nevjerovatnih 35 godina, Karadžić ju je ponosno predstavio svijetu dok su prvi put zajedno krasili crveni tepih. Sarajevo Film Festival je bio od uzbuđenja kada je markantan par, odjeven u elegantnu crnu odjeću od glave do pete, zaokupio pažnju promatrača. Posebno je hvaljen graciozan modni smisao mlade glumice, uz obilje komplimenata koji su obasuli njen besprijekoran odabir odjevnih predmeta. Nataša se za ovu specijalnu priliku odlučila za očaravajuću dugu crnu haljinu, naglašenu prefinjenim gornjim delom ukrašenim perjem.

 

Elegantno odevena devojka Mime Karadžića postala je centar razgovora, jer je njen besprekoran stil podjednako impresionirao partnera, izazvavši mnoštvo komplimenata za oboje. Važno je imati na umu da je trenutak kada su glumci pogledali jedan drugog zapravo bio na snimanju njihovog projekta. Unatoč činjenici da se priroda njihove romantične veze već duže vrijeme diskretno objavljuje, Mima i dalje javno o svom partneru govori kao o običnom prijatelju.

Nataša je nesumnjivo unela ogromnu radost u Mimin život, iako je primetna razlika u godinama između njih dvoje. Mimina dobro poznata sklonost mlađim i privlačnim partnerima čini njihovu vezu nimalo iznenađujućom. Uprkos očiglednosti njihove duboke romantične veze, Mima predstavlja Natašu drugima kao ništa drugo do kolegu i prijatelja, namerno ignorišući njihovu ljubav jedno prema drugom. Ovo otkriće o tome da je njihova veza više od onoga što se javno priznaje iznijela je na vidjelo Mimina bliska prijateljica, a potom je podijelila s medijima.