Nakon razvoda Toni Bijelić dao je prvu izjavu. Nakon 24 godine, Dragana Mirković neočekivano je otkrila da je pokrenula brakorazvodnu parnicu. Ova objava iznenadila je brojne pojedince, no Dragana je pojasnila kako ona i Toni već tri godine žive razdvojene živote i više ne žive zajedno.

  • Nagađanja oko razvoda su bila mnoga, a dodatna izvješća sugerirala su da se Toni upustio u romantičnu vezu s drugom ženom. Do sada se biznismen u reklamne svrhe oslanjao isključivo na svoju Instagram platformu, gdje je izričito opovrgao bilo kakve namjere pomirenja s Draganom. Suprotno prijašnjim tvrdnjama, opovrgnuo je tvrdnje da je njegova nevjera uzrok raspada braka.

Naime, tijekom prve izjave novinarima oštro je odbacio optužbe da je bio nevjeran Dragani. Toni je u izjavi za Hypetv.rs oštro negirao sve navode o nevjeri prema Dragani. On je odlučno odbacio te tvrdnje kao ništa više od izmišljotina. Tvrdnja da sam bio nevjeran Dragani je čista neistina, izmišljotina! Odbijam dopustiti da itko kontrolira moj život, moje kućanstvo ili moj brak.

  • Toni, koji je tragično izgubio bliskog prijatelja, oštro negira istinitost svih tvrdnji i napisa o prijevarama i raznim situacijama. Toni Bijelić, srpski poduzetnik koji živi i posluje u Beču, u Austriji, poznatiji je u zemljama bivše Jugoslavije kao suprug poznate folk pjevačice Dragane Mirković. Rođen 1963. godine, profilirao se kao istaknuta ličnost. Počevši od automobilske industrije pa proširivši se na graditeljstvo i televiziju, izgradio je pravo carstvo u Austriji. Poznat po svojoj nepokolebljivoj radnoj etici, smatra se vrlo odgovornom i poštenom osobom koja je svoj uspjeh zaslužila čistom predanošću.

Bila je to ljubav na prvi pogled kada je upoznao pjevačicu Draganu Mirković. Toni i Dragana među parovima srpske estrade ističu se svojom vezom bez skandala. Vode miran i skladan zajednički život, odgajaju dvoje djece, Marka i Manuelu. Toni Bijelić, vrlo uspješan srpski poduzetnik, uspostavio je uspješno poslovno carstvo u Beču, u Austriji. Njegovo bogatstvo prvenstveno proizlazi iz mudrih ulaganja u automobilsku industriju. Trenutno je ponosni vlasnik cijenjene firme “Majbah”, poznate po prestižnim i skupim vozilima.

  • Cjenovnik na njihovim automobilima dovoljno govori, a najpovoljnija opcija kreće se od vrtoglavih 70.000 eura. Osim u automobilizmu, Toni i njegova supruga Dragana okušali su se i u televizijskoj industriji. Ponosni su vlasnici popularnog satelitskog glazbenog kanala “DM SAT”, prikladno nazvanog po Draganinim inicijalima. Ova profitabilna televizijska postaja postigla je značajan uspjeh.

Osim toga, Toni Bijelić već je dugo istaknuta osoba na području građevinarstva, s vlastitom tvrtkom u ovom sektoru. Posjeduje brojna vrijedna imanja i zgrade, što je dokaz njegovog utjecaja i uspjeha. Zanimljivo, u medijima su se pojavili napisi da je Toni Bijelić svu svoju imovinu prepisao na suprugu Draganu Mirković. Kada su ga pitali o ovoj odluci, jednostavno je odgovorio: “Zato što sam to želio. Poznat prije svega kao suprug poznate pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić nije samo bogat i utjecajan biznismen već i ličnost dobro poznata javnosti u zemljama bivše Jugoslavije.

  • Putevi su im se ukrstili u Beču, neposredno prije zakazanog Draganinog koncerta u tom gradu. Tijekom boravka u Beču smjestili su je teta i ujak koji tamo žive i dogovorili koncert. No, vlasnik kluba u kojem je trebala nastupiti nije imao vozača, pa se za pomoć obratio prijatelju Toniju.

Svjestan Tonijeve reputacije vlasnika vrhunskih vozila i njegove pouzdanosti, povjerio mu je zadatak šofera Dragane. U trenutku kada je Toni ugledao Draganu, obuzeo ga je neopisiv osjećaj. Iako je čuo za Draganu Mirković kao pjevačicu, nije imao dovoljno znanja da je odmah prepozna. Ipak, uvodno im je pružio ruku i od tog trenutka između njih je nastala sudbonosna ljubav na prvi pogled.