Nedavni razvod Borisa Novkovića izazvao je interesovanje javnosti. Ovo je četvrti put da se razvodi, a bio je predmet stalne rasprave u vezi sa razvodom od Iris Wolff, njegove supruge koja je 25 godina mlađa od njega. Prvi žamor o razvodu počeo je da kruži 2020. godine, samo 18 mjeseci nakon vjenčanja i 17 mjeseci nakon rođenja njihove kćeri Si.

 

 

 

U tom trenutku, ona je već napustila zajednički dom i činilo se da je razvod para bio unaprijed predviđen. Uprkos izgledima, ustrajali su i na kraju su na svijet dobili sina, signalizirajući rješenje za svoje razlike. Da su glasine oko njegovog četvrtog bračnog rastanka zaista istinite, potvrdio je i sam Boris. Iris i ja smo već duže vrijeme razdvojeni, ali to je bila zajednička odluka i razišli smo se prijateljski.

 

 

 

Od tada, oboje smo aktivno uključeni u zajedničko podizanje naše kćeri od njenog rođenja. Kako se budućnost razvija, samo će vrijeme otkriti odgovore koje tražimo. “Žao mi je, ali možete li me pitati nešto sadržajnije? Prošlo je četiri godine od mog razvoda”, rekao je Boris u intervjuu hrvatskim medijima. Nedavno je Iris otključala svoj Instagram profil i objavila nešto za šta mnogi vjeruju da je katalizator njihovog rastanka.

 

 

 

 

Boris i Iris su 2019. sklopili tajni brak, a potom su dobili dvoje djece. Već duže vrijeme kruže spekulacije o njihovoj rastavi, a nedavno su ulje na vatru dolili njihovi susjedi u zagrebačkoj četvrti Maksimir. Odavno nisu vidjeli par zajedno, a primijetili su da se Iris više ne preziva Novković, već na vratima Volf.