Tek pre godinu-dve javnost je konačno postala upoznata sa identitetom brata i sestre Dragane Mirković. Navodno, Lepa Dušica radi u produkciji DM televizije i izgledom je skoro identična pevačici.

 

 

 

Ono što je javnost uspjela saznati jeste to da je ona  bliska osoba od poverenja vlasnika, koji su slučajno njena sestra i zet, Toni Bjelić. Iako nije bila u mogućnosti da prisustvuje, Dragana se zahvaljuje svojoj sestri što je preuzela veliku odgovornost. Dragana otkriva i da je njena sestra jedina osoba kojoj se poverava i da je deca, Manuela i Marko, veoma cene.

 

 

 

Iako su ranije verovali da znaju sve o pevačičinoj porodičnoj istoriji, obožavaoce je iznenadila njena nedavna fotografija sa Aleksandrom Njegovanom, vaterpolistom i humanitarcem, za kojeg je u opisu fotografije otkrila da je njen mlađi brat. U potpisu fotografije sa atletičarkom Draganom, autorka je izrazila zahvalnost svom mlađem bratu Aleksandru Njegovanu na divnom poklonu.

 

 

 

 

Ovo nije prvi put da se autor i Dragana slikaju zajedno. Autorka i njen supružnik učestvovali su u nekoliko dobrotvornih poduhvata, među kojima je i projekat Srbi za Srbe, gde je Aleksandar takođe igrao ulogu. Neizvjesno je da li je Njegovan u stvarnom srodstvu sa autorom; neki spekulišu da je poruka bila jednostavno sredstvo da vaterpolista javno izrazi dubinu njihovog odnosa i naklonosti. Tokom 2019. godine Aleksandar i njegova partnerka Svetlana su se otisnuli na neobičnu stensku formaciju, a za raspoloženje je bila zadužena Aleksandra Prijović.