Nakon višestrukih estetskih zahvata Katarina Grujić bila je izložena brojnim špekulacijama i kritikama javnosti i regionalnih medija. Unatoč činjenici da je predstavljanje kao “lutka” na Instagramu i podvrgavanje takvim zahvatima postalo uobičajeno u današnjem društvu, Katarina se i dalje suočavala s intenzivnim nadzorom.

Rođena 20. svibnja 1992. u Beogradu, Katarina Grujić, renomirana srpska pjevačica, krenula je na svoj glazbeni put sjajno kada je 2012. godine sudjelovala na vrlo hvaljenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, zauzevši impresivno osmo mjesto. Ovo postignuće poslužilo je kao katalizator njezine procvata karijere u glazbenoj industriji, budući da su je njezin izniman talent i magnetski šarm brzo etablirali kao istaknutu figuru u srpskoj glazbenoj sceni.

Pjevačica je posljednjih nekoliko mjeseci uživala u radostima majčinstva nakon što se udala za nogometaša Marka Gobeljića i dobila njihovu kćerkicu Katju. Mondo je poznata po tome što svojom upečatljivom pojavom osvaja javnost pri svakom javnom nastupu, često govoreći o raznim estetskim poboljšanjima kojima se podvrgla, uključujući smanjenje nosa, povećanje grudi, holivudski osmijeh i povećanje usana. Od svih navedenih, Katarina je bila jedina koja je opovrgla tvrdnju da je smanjila nos.

Kad je bila suočena s optužbama da se podvrgnula višestrukim operacijama, pjevačica je hrabro izjavila da je uvijek bila transparentna u pogledu povećanja usana i grudi, ističući svoju predanost zdravom načinu života i rigoroznom režimu treninga, te izražavajući znatiželju o dugoročnim učincima koji bi mogli odvijati u sljedećih nekoliko desetljeća. Njezini redoviti odlasci estetskom kirurgu radi sitnih korekcija, uključujući injekcije i filere, nikad nisu bili tajna, jer te informacije otvoreno iznosi. Iz njezinih čestih selfieja na Instagramu može se zaključiti da je zadovoljna svojim izgledom.