Helena Topalović, kćerka folk pjevača Milana Topalovića Topaloka, prošle je godine na svijet donijela djevojčicu. Zajedno s deset godina starijim suprugom kćerkicu je od ljubavi nazvala Dominika. Dragan Aleksić, suprug Helene Topalović, ranije je bio u braku s Jelenom Dimitrijević, koja je bila poznata kao voditeljica televizije “Happy”, a imaju i zajedničko dijete.

Kao što smo već spomenuli, voditeljica Jelena Dimitrijević našla se pred ogromnim izazovima nakon što je u javnost stigla vijest da je kći Milana Topalovića Topalke, Helena, u ljubavnoj vezi s Draganom Aleksićem. Bez znanja voditeljice, njen suprug je imao tajnu ženu, a još više je iznenadilo to što je ta supruga igrom slučaja kći folk pjevačice, s kojom je voditeljica imala jaku i pozitivnu vezu.

Prema riječima bliskog izvora, Jelenu i Topalka veže nevjerojatna veza jer su dugogodišnji poznanici. Izvor je otkrio da je Topalko često gostovao u emisijama koje vodi atraktivna plavuša. Nadalje, izvor je naveo da je Jelena za suprugovu izdaju otkrila tek kada se pojavila fotografija na kojoj on zagrli Topalkovu kćer na aerodromu, što je označilo značajnu prekretnicu u njihovom zajedničkom odnosu.

Prema izvoru, saznaje se da je Dragan pratio Helenu na svim njenim putovanjima, iako je tvrdio da je na poslovnom putu. Čak je lagao i o odlasku u Dubai, gdje su on i Jelena ranije živjeli i gdje je imao tvrtku. U stvarnosti, on je zapravo vodio svoju ljubavnicu u Egipat. Jelenina trenutna situacija može se opisati samo kao živa noćna mora. Njezin telefon neprestano zvoni uz stalan niz ljudi koji traže njezinu pozornost i obasipaju je pitanjima i novostima. Otkako je ovaj skandal izašao u javnost, Jelena je zatrpana informacijama i zajedničkim fotografijama Helene i Dragana. Ova neodoljiva situacija predstavlja izazov za nju dok se bori pronaći način da sve objasni svom sinu i svojoj obitelji. Izvor iz spomenutih novina podijelio je te detalje za to vrijeme.