Podžanr nadnaravnog horora sličan je hororu s čudovištima, ali umjesto da prikazuje opipljiva bića, nadnaravni horor fokusira se na čudovišta koja su izvan našeg dosega – nadnaravna bića poput duhova, prikaza i demona. Kružna cesta oko Čačka postala je kulisa za zaista jeziv spektakl, pretvarajući inače neuobičajenu večer za nesuđene vozače u scenu koja podsjeća na horor film. Usred magle, žena odjevena u bijelo stajala je na pločniku uz pješački prijelaz i privlačila pažnju onih koji su čekali na semaforu.

U ranim jutarnjim satima, točno u tri sata, zatekao sam se u praznom hodu na crvenom svjetlu. Odjednom se tajanstveni lik materijalizirao preda mnom, naizgled izranjajući iz zraka. Potpuno odjevena u bijelo, stajala je savršeno mirno, gotovo kao da je zaustavljena u vremenu. Obavila nas je gusta magla, zaklanjajući sve iz vida, osim njezine eterične prisutnosti u bijelom kompletu, zajedno s rukavicama na rukama. Kao da sam se suočio s nekom avetom, sablasnom priviđenjem, kako je RINI ispričao Nikola R. iz Čačka.

Unatoč tome što je bio u automobilu i držao razumnu udaljenost, priznaje da nikada u životu nije doživio tako intenzivan strah. Čačanin prepričava jezivo iskustvo od kojega su se naježili i na trenutak im ukočili noge od straha. Međutim, brzo su se pribrali i nastavili naprijed kada je na semaforu zasvijetlilo zeleno svjetlo.

U nastojanju da potvrdi njihov susret, Čačanin je uspio snimiti fotografiju kao dokaz, koja potvrđuje da prizor nije plod njihove mašte, već stvaran prizor kojem su svjedočili iz prve ruke. Iako ne vjeruje u nadnaravna bića, Čačanin ostaje nesiguran oko prirode onoga s čime su se susreli, nagađajući da bi se moglo raditi o namjernom pokušaju prestrašivanja vozača ili jednostavno o mjesečarenju.