Marija Šerifović se ostvarila kao majka prošle godine, a malog Marija na svet je donela surogat majka. Pevačica ne odvaja se od sina, a neizmernu pomoć ima od svoje majke Verice. Neretko na Instagramu deli zajedničke trenutke sa sinom, a nedavno je oduševila svoje pratioce.PRIVATNI SNIMAK MARIJE ŠERIFOVIĆ SA SINOM IZAZVAO BURU EMOCIJA: Pevačica zaplesala sa malim Marijom "Koja količina sreće"

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, Marija je objavila video koji je mnogima naterao suze na lice, a komentari su se samo nizali. “Preslatko”, “Ljubav”, “Kolika količina sreće na jednom mestu”, “Mare draga, ti si jedna savršena majka. Svu ljubav koju si imala i čuvala u sebi dala si ovome malome čudu. Želim ti najlepši život sa njime”, “Ništa lepše danas nisam videla”, “Ne znam gde sam poslednji put video neku osobu da je ovoliko srećna što se ostvarila kao roditelj! Radujem se tvojoj sreći”, “Došla je ljubav, sve ima smisla” – samo su neki od komentara.Marija Šerifović

Marija nedavno je govorila o ženi koja joj je podarila sreću.

  • To je žena koja je pomogla da se ispuni moja najveća životna želja. Imale smo najbliži mogući odnos, čule se svakodnevno, zajedno prolazile kroz sve izazove trudnoće, zajedno išle na preglede… – rekla je Marija.

    Pevačica je ranije istakla zahvalnost prema ženi koja joj je omogućila da se ostvari kao majka, opisujući blizak odnos koji su delile tokom trudnoće, zajedničkih trenutaka i izazova.