U kućanstvu Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića njeguje se toplo i nježno obiteljsko okruženje u kojem prevladavaju pozitiva, ljubav, razumijevanje i smijeh. Tročlana obitelj svoj temelj pronalazi u humoru, budući da i glumac i pjevačica dijele zajedničku pozadinu koja pridonosi njihovoj komičnoj dinamici.

Iako su Ivan i Jelena rođeni u različitim gradovima, Užicu i Kragujevcu, odgajani su na istim principima koji su, uz zajedničku ljubav prema kćeri Nini i umjetnosti, njihova najjača veza. Kantautorica i dramska umjetnica otvoreno iznose detalje iz svojih privatnih života, što je rijetka pojava koja proizlazi iz njihove istinske harmonije kao para, ne ostavljajući ništa za skrivanje i samo razloge za hvalisanje.

Tijekom nedavnog gostovanja na jednoj makedonskoj televiziji, Jelena je publiku zabavila duhovitom anegdotom o susretu s partnerom, njegovim roditeljima i bakom i djedom, te nasmijala javnost. “Da ga upoznam sa roditeljima, mojom bakom Bosiljkom (koja živi u kući iznad naše) i bakom Ružom (maminom majkom), dovela sam ga u Kragujevac. Nakon razmjene ljubaznosti i razgovora, Ivan se oprostio, a baka Ruža pridružila se baki Bosi u kuhinji na šalici kave. Njihovi su glasovi odlutali tamo gdje sam ja bio, dok su ulazili u raspravu. “Je li vam prijo bio drag Jelenin dečko?” Baka Ruža se raspituje kod bake Bose.

Pa sad prijo da ti kažem, očito je riječ o prilično privlačnom mladiću koji očito potječe iz uglednog okruženja, ima dobre manire i slično, ali nema dobar posao.” – prepričala je Jelena kroz smijeh. Ruža je ustrajala, zahtijevajući da zna šta to fali njegovom poslu. Na pitanje o glumčevim romantičnim susretima na ekranu, Bosa odgovara da drži daljinski upravljač, spremna da mijenja kanale kada se pojave scene ljubljenja sa drugim ženama. Ruža zatim šaljivo dodaje: „Pa, draga moja, kako bi ti reagirala da je on ginekolog?” – ispričala je Jelena nakon čega se čitav studio nasmijao. Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića vrvi intrigantnim anegdotama koje rado dijele s javnošću, a za to im treba samo izvor inspiracije.