Ratna dešavanja ostavila su velike posljedice na cjelokupni region i generalno gledano, rat služi kao produžetak strateških ciljeva kojima teže države, nacije i društvene klase korištenjem oružane sile za postizanje određenih političkih, ekonomskih i drugih prednosti.

Ovaj fenomen rata zamršeno je povezan s nastankom i napredovanjem društva strukturiranog oko klasnih podjela, gdje su temeljna načela koja upravljaju ratovanjem usklađena sa širim zakonima koji upravljaju društvenim razvojem. Kroz povijest su se ratovi javljali zajedno s uspostavom privatnog vlasništva nad proizvodnim resursima, podjelom društva na različite klase i usponom države kao instrumenta kojim je upravljala vladajuća elita.

Pojava ratova nedvojbeno je najrazorniji događaj za čovječanstvo. To dovodi do goleme patnje nevinih, razdvaja obitelji i uzrokuje gubitak voljenih osoba. 20. stoljeće obilježeno je prevelikim brojem ratova, a ni početak ovog sukoba nije ulijevao previše nade. Bilo da se radi o Kineskom građanskom ratu (1927. – 1950.) ili Korejskom ratu (1950. – 1953.), ova potresna priča o ljubavi potječe iz vremena sukoba. Bez obzira na to koji je rat pozadina, patnja koju proživljava čovječanstvo ostaje nesmanjena.

@ndasdnr

#shocked #scene #lovestory #reality #loyal #sad #moment #viral #fypdongggggggggシ #video

♬ original sound – 🖤🖤

U ovom potresnom videu svjedočimo ponovnom susretu starijeg para koji je bio razdvojen nevjerojatne 54 godine zbog muževljeve vojne službe. Tijekom vremena kada su bili razdvojeni, oboje su susreli druge osobe i uspostavili nove veze. Ipak, jedan je detalj mnogima slomio srca: baka, nepokolebljivo odana, odlučila je ostati neudana, strpljivo čekajući povratak svog dragog, dok je djed zasnovao vlastitu obitelj s djecom i unucima. Muka i tuga urezani na bakinom licu duboko su pogodili prisutne u studiju, potaknuvši slap suza koje su odražavale duboke emocije izazvane ovim dirljivim ponovnim susretom.

Video jasno prikazuje predstavu koja služi kao ujedinjujuća snaga za ljude koji su razdvojeni zbog raznih okolnosti, posebno u regijama pogođenim ratovima, koji su nažalost bili prečesti. Video koji prikazuje potresnu priču o ljudskoj patnji duboko je utjecao na sve koji su ga gledali. Odjeljak s komentarima bio je ispunjen divljenjem prema bakinom strpljenju dok je čekala pokrivač, dok su drugi razmišljali o dubokoj prirodi samog života.

@hicomewithme

战争年代失散了54年的恋人,奶奶一生未嫁。再次重逢,爷爷已经子孫满堂,那厮心裂肺的痛,几人能懂The lover been separated for 54 years during the war years, the grandmother never married. reunited again, the grandfather is full of children and grandchildren, how can others understand the heartbreaking cry of the grandmother?#感動 #正能量 #中国 #情感 #fyp #love #touching #war

♬ 原聲 – Good of life enjoy them