U današnje vreme evidentno je da Lepa Brena, veoma cenjena ličnost, prihvata blaženo postojanje prepuno porodične sreće. Obožavani suprug proslavljene Lepe Brene dostigao je značajnu prekretnicu – 60. godina, što je navelo svoje najmilije da priređuju zaista nezaboravnu proslavu u svom ležernom odmoru u živopisnoj destinaciji Crne Gore.

S ciljem da ostavi vječni pečat i obilježi ovu značajnu priliku, proslavljena pjevačica, zajedno sa svojim intimnim krugom prijatelja, krenula je u pokušaj da stvori izvanredno i neusporedivo iskustvo koje će se duboko urezati u srca i sjećanja svih prisutnih. U namjeri da ostvare ovaj cilj, okupili su se u raskošnom objektu koji se nalazi u Tivtu, gdje su se prepustili raznim aktivnostima i veseljima do kasnih večernjih sati, kako je to uobičajeno za ovako značajne prilike.

Bobovo obilježavanje ulaska u šezdesetu godinu naglašeno je ekstravagantnim banketom, upotpunjenim raskošnim pićima koje su njegovi najmiliji pažljivo pripremili u znak počasti. Vrhunac proslave bilo je otkrivanje zadivljujuće torte koja se sastoji od tri reda, uz srdačno izvođenje tradicionalne rođendanske pjesme. Supruga Boba i njihova deca, kao i njihov mladi unuk Aleksandar, zračili su najvećom radošću i srećom. Aleksandar, koji je mogao duže da bude budan zahvaljujući utešnom prisustvu svog dede, željno je iščekivao ponovni susret sa ostatkom porodice i nesumnjivo privukao značajnu pažnju.

Naime, Aleksandra Prijović, Bobina snaha, i njena majka Borka bile su neprekidan izvor oduševljenja tokom cele večeri. Rođendanska proslava Bobe Živojinovića je slikovito pokazala ogromno poštovanje i vezu između Aleksandre, njene majke i ostatka porodice, koji su sedeli u prvom redu pored sjajne torte. Vidjelo se da je cijeli odmor protekao u skladnoj atmosferi, a na raznim društvenim mrežama osvanule su brojne zadivljujuće fotografije.