Milan Kalinić, srpski glumac i televizijska ličnost, rođen je 21. septembra 1972. godine u Beogradu, gde trenutno živi i radi sa suprugom Sandrom i njihovo dvoje dece. Iako je prvenstveno prepoznat po svojoj glumačkoj karijeri, afirmaciju je stekao kao televizijski voditelj, osvajajući publiku svojim jedinstvenim brendom humora, duhovitosti i šarma u emisijama koje su kustosile Televizija emošn, Prva i Pink.

 

 

 

Pored glumačkih i voditeljskih uloga, on je i uspješan režiser, a priznanje je stekao svojim nastupima u filmovima, serijama i pozorišnim predstavama. Jedan od njegovih najupečatljivijih portreta bio je Goran Fajta Ćirković u seriji “Pjevaj brate”. Poznati po svojoj javnoj kompatibilnosti, Sandra i Milan Kalinić nedavno su bili upleteni u kontroverzu nakon što su se pojavile izvještaje o Sandrinoj nevjeri s vlasnikom kluba u glavnom gradu. Ovo otkriće izazvalo je široko rasprostranjeno bijes u njihovoj zajednici, s mnogim medijima koji su izvještavali o aferi, a javnost je raspravljala o vijestima. Nakon što su prebrodili bračnu krizu, Sandra i Milan Kalinić prkosili su svojim kritičarima tako što su iz situacije izašli čvršće vezani. Domaćin je ustvrdio da potpuno vjeruje u lojalnost svoje supruge.

 

 

 

“Bilo bi glupo od mene da se bavim takvim mislima ili im se obraćam. Glasine i spekulacije o našem braku su neosnovane i proizilaze iz zavisti. Tvrdnje na koje sam naišao su neosnovane i iracionalne”, obavijestio je tada medije. Milan Kalinić je nedavno ispričao da je njegova veza sa Sandrom godinama pretrpjela razna iskušenja i nevolje. Ipak, on je odlučno odbacio ideju da je njihova zajednica ikada bila ugrožena optužbama za varanje koje su kružile u štampi. Milan je pojasnio da je njihova ljubav testirana životnim izazovima, ali da nema veze sa temom. Kada je razgovarao o Sandrinoj navodnoj obmani, on je tu ideju odbacio kao apsurdnu.