Bora Đorđević je više od četiri decenije je jedan od najznačanijih ličnosti u muzičkoj industriji. Uprkos njegovoj dugoj karijeri, njegov lični život ostaje misterija za javnost. S vremena na vrijeme se pojavljuju nove i intrigantne informacije, posebno o njegovim porodičnim odnosima. Pevač muzičkog ansambla “Riblja čorba” ženio se tri puta u životu. Trenutno je u sretnom braku sa Dubravkom Milaković.

 

 

Njegov prvi brak davno je sklopio sa Draganom Đorđević, čija je prerana smrt izazvala veliku pometnju u društvu. Otkrivena je mrtva u stanu ubrzo nakon njihovog razvoda, a šuška se da je možda sebi oduzela život. Sa njima su tada boravili sin supružnika Boris i Draganina ćerka Tamara. Bora Đorđević je bio poznat po tome što je svoje lične poslove veoma vešto držao u tajnosti, pa se njegovo potomstvo retko viđalo u javnosti. Tamara je učiteljica koja je prije nekoliko godina primila svoje prvo unuče. S druge strane, Boris živi na Rudniku, koji je prilično udaljen od grada. Malo je poznato da dotična osoba ima poznatu sestru u industriji zabave.

 

 

Bora, poznati saradnik sa renomiranom umetnicom Biljom Krstić, uživao je u nizu uspešnih saradnja sa njom. Njihova veza datira još od 1975. godine kada su oboje bili članovi cijenjenog akustičnog ansambla “Suncokret”. I sama Bilja je za njihovu porodičnu vezu saznala 2004. godine kada je nastupila kao gostujući izvođač na uvodnoj pjesmi “Mobile” na promociji Čorbinog albuma. Bilja Krstić je ranije otkrila da su Bora i ona zapravo rođaci, što ih čini ne samo prijateljima već i braćom i sestrama. Naravno, podržava i takmičarsku i prijateljsku liniju.