Doktor Dragan Stojković, širo javnosti poznatiji po svom nadimku  Pixi, je fudbalska legenda koja je ostvarila izuzetnu karijeru na terenu. Međutim, poznat je i po uspešnom braku sa suprugom Snežanom, koju često pripisuje kao temelj njihove porodice. Zajedno imaju troje dece: Anju, Andreu i Marka. Pixi je veoma ponosan na njihova dostignuća, posebno sada kada su odrasli i osnovali svoje porodice.

 

 

Često ističe ulogu koju je njegova supruga imala u održavanju harmonije u njihovom braku i porodičnom životu. Iako je Anja često u centru pažnje medija, o Andrei je malo informacija. Marko je, s druge strane, poznat po tome da svoj privatni život drži dalje od društvenih mreža. Posljednjih nekoliko godina Marko je svoje vrijeme provodio između Amerike i Velike Britanije, gdje je mnogo uložio u obrazovanje svog sina. Ova investicija rezultirala je time da njegov sin diplomira menadžment na poznatom londonskom koledžu. Gledajući njegov “Instagram” profil, sasvim je vidljivo da gaji strast za putovanjima, jer je podijelio brojne fotografije sa primamljivih i egzotičnih lokacija. Osim toga, izražava naklonost prema luksuznim automobilima i cijeni finije stvari u životu, kao što je kvalitetno vino. Nedavno je obeležio svoj trideseti rođendan, i pruža neprocenjivu pomoć svom ocu u svim aspektima njegovog života. Piksine dvije kćeri zadovoljne su svojim brakovima i posvećene su svojim majčinskim obavezama. Mlađa od njih dvoje, Anja, često je predmet pažnje lokalnih medija. I njen brak i njen suprug, Hugo Valente, dobili su značajnu globalnu pažnju.

 

 

 

Anja i Hugo trenutno borave u Londonu sa svoje troje djece, a ponosni su vlasnici šarmantne vile koja se nalazi odmah pored vile njenog oca. Na osnovu redovnih fotografija koje Anja dijeli, čini se da u potpunosti uživa u vezi sa Hugom. Vjenčanje žene po imenu Anja postala je tema rasprave mnogih, a svojom ekstravagancijom je privukla pažnju i japanskog izdanja magazina Vogue. Pixi, Anjina bliska prijateljica, oduševljena je izborom partnera svoje prijateljice. Pixi je pazila da ne nameće svoje mišljenje o izboru Anjinog partnera, jer je to smatrala ličnom stvari. Ipak, Anji je od samog početka pružila nepokolebljivu podršku. Hugo, Anjin partner, brzo je stekao Pixinu naklonost kada su se prvi put upoznali. To je bilo zbog njegovog atletskog porijekla, discipline i posvećenosti strogo atletskom načinu života. Hugoovi odlični maniri, visok nivo obrazovanja i mirno držanje dodatno su impresionirali Pixi. Ono što je najvažnije, on je duboko zaljubljen u Anju.