Nekad smatrana zadivljujućim modelom, Tijana Stajšić sada se uspoređuje s plastičnom lutkom. Gledajući njezine recentne fotografije, postaje jasno zašto je napravljena ova usporedba. Zanosna crnka posjedovala je i ljepotu i karizmu, zbog čega su mnogi povjerovali da je imala šanse osvojiti titulu Miss svijeta. Iako joj je nedostajalo da osvoji krunu, zauzela je izvanredno šesto mjesto, što je najveće postignuće koje je naša nacija postigla na ovom cijenjenom natjecanju.

Godine 2001. Tijana Stajšić je pobijedila na natjecanju za Miss Jugoslavije, a zatim je osigurala mjesto među deset najboljih ljepotica na svjetskom izboru u Južnoafričkoj Republici, postigavši ​​na kraju zapaženo 6. mjesto. Kao rezultat toga, ona sada stoji kao jedna od naših najuspješnijih pobjednica izbora.

Po dolasku, odmah je okrunjena kao jedna od najljepših osoba u Jugoslaviji. Ipak, Tijanino impresivno šesto mjesto potaknulo ju je u svijet modelinga, gdje je dugo vremena nizala zapažene uspjehe. Štoviše, ovaj zanosni pojedinac posjedovao je duboku strast prema atletici i čak nosio cijenjenu titulu prvaka Jugoslavije u karateu! Praćena slavom i popularnošću, gospođica Tijana se suočila s bezbrojnim nepristojnim prosidbama koje je sve mrzila i uporno odbijala.

Tijana je u intervjuu za domaće novine iskreno priznala da je svatko tko se bavi javnim poslom nesumnjivo barem jednom u životu dobio ponudu od te osobe. Presudni faktor leži u tome hoće li netko odlučiti prihvatiti takvu ponudu. U konačnici, sve se svodi na osobnu odluku. Tijana se osvrnula na vlastito iskustvo, navodeći da je imala priliku steći veliko bogatstvo, ali se odlučila za drugačiji put.

2009. godine ponovno je zaokupila pozornost javnosti pojavljivanjem u reality showu “Big Brother” i ljubavnom vezom s glumcem Draganom Marinkovićem Macom. Nakon toga je odlučila da prekine sa manekenskom karijerom i upiše kurs vizažista, zanimanjem kojim se bavi i danas, dok živi u Novom Sadu. Tijanina transformacija od njezine vladavine Miss Jugoslavije bila je prilično značajna, a mnogi promatrači izrazili su zabrinutost da je možda pretjerala s estetskim operacijama. Pregledajte fotografije i sami prosudite je li promijenila svoj osobni izgled i možete li je prepoznati.