Najava razvoda Danice i Lazara Ristovskog, nakon četrdeset godina ljubavi, odjeknula je kao neočekivana eksplozija. Javnost je bila zapanjena njihovom odlukom da privedu kraju svoju priču, što je dovelo do raširenih nagađanja o razlozima njihovog rastanka. Nažalost, mediji su propagirali brojne lažne narative oko njihova razvoda. Ipak, i Danica i Lazar krenuli su na odvojena putovanja. Ljudi su ostali zapanjeni kada je u javnost procurila vijest da je Lazar uplovio u vezu s četiri desetljeća mlađom ženom, tvrdeći da je s njom otkrio svoju sreću.

Lazar Ristovski, proslavljeni glumac u 71. godini, bio je u vrlo popularnoj romansi s kolegicom Anicom Lazić, koja ima 32 godine. Njihova je veza bila stalna tema razgovora, često privlačeći pozornost na njihovu značajnu razliku u godinama. Nedavno je Anica na društvenim mrežama podijelila poruke koje kao da odražavaju njezinu pravu ja, izražavajući želju da im svi svjedoče.

U jednoj poruci se čestitalo na hrabrosti da se ostvare želje, naglašavajući da sve dok su namjere čiste, ne može biti greške. Anica je na ovu poruku odgovorila emotikonom srca, izrazivši zahvalnost i suglasnost. “Osjećam ogromnu želju da izrazim svoje divljenje tvojoj autentičnosti, hrabrosti i samouvjerenosti. Tijekom svog života svjedočio sam dubokim i sudbinskim ljubavnim pričama koje su pobjeđivale sve fizičke prepreke. Neporeciva istina koja odzvanja cijelim svemirom jest da ljubav obuhvaća sve.” – glasila je jedna poruka,  a druga poruka kaže: “Nema fizičke barijere koja može spriječiti duše da se povežu jedna s drugom.” Živjeli za to! Osim toga, želim podijeliti citat iz pjesme Dine Merlina i poslati vam iskrene emotikone u znak svoje zahvalnosti.”.

Duboka bit prave ljubavi nešto je što oni koji su je iskusili mogu uistinu shvatiti. Žalosno je što oni koji ne shvaćaju njezin značaj ne mogu odgovarati, jer nisu imali privilegiju osjetiti njegovu transformativnu moć. Vaša nepokolebljiva sposobnost da nadahnete druge doista je izvanredna. Želim vam samo sve najbolje! Ove iskrene riječi izrekla je jedna korisnica Instagrama, zbog čega je Lazićeva javno priznala poruku kao jednu od najljepših koje je primila tog dana. Izražena je zahvalnost na prenesenom lijepom osjećaju.