Filip Živojinović, sin legendarnog Bobe Živojinovića, godinama je bio jedan od najtraženijih neženja na estradi, čije ime je bilo povezivano sa različitim poznatim damama. Među njima se često pominjala i poznata hrvatska pevačica Maja Šuput.

 

 

 

 

U leto 2009. godine, hrvatski mediji su intenzivno izveštavali o navodnoj romansi između Filipa i tada popularne pevačice Maje Šuput. Naslovi poput “Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput” postali su svakodnevica. Iako su ih paparaci često uhvatali zajedno, Filip je javno tvrdio da je Maja samo njegova prijateljica i da između njih nije bilo ništa intimno.

Iako je Filip bio otvoren o svojim vezama, kada je reč o Maji Šuput, insistirao je da su samo prijatelji. Čak i kada su fotografije njih dvoje zajedno kružile društvenim mrežama, ni on ni Maja nisu potvrdili da su ikada bili u romantičnoj vezi.

 

 

 

 

Često je bilo spekulacija o Filipovim vezama, ali ni Lepa Brena, njegova majka, nije želela da potvrdi da je Maja Šuput bila jedna od Filipovih devojaka. Nakon brojnih veza, Filip je na kraju pronašao sreću pored Aleksandre Prijović, popularne pevačice. Svi koji ih poznaju tvrde da je ona idealna životna saputnica za njega, a Filip nije krio koliko je voli, što se moglo videti po njegovim emotivnim porukama ispod njihovih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Filip je često delio fotografije sa Aleksandrom, ispisujući emotivne poruke poput: “Ona nije savršena, ja još manje, ali kada je pored mene, sve ostalo postaje savršeno.”Tako je Filip Živojinović, nakon brojnih spekulacija i romansi, pronašao svoju srodnu dušu u Aleksandri Prijović, sa kojom danas deli srećan i ispunjen život.

BONUS TEKST

Maka, poznata i kao peruanska maca ili zlatna maka, predstavlja jedinstven dar prirode s izuzetnim karakteristikama koje su poznate još od doba Inka. Ova biljka, čiji je latinski naziv Lepidium meyenii, raste na visokim planinskim nadmorskim visinama u Peruu i zbog svojih izvanrednih potencijala stekla je nadimak peruanskog zen-sena.

Koren ove hrabre biljke, koji podseća na rotkvu po izgledu, može varirati u boji od svetlo žute do crne. Bogat je aminokiselinama, vitaminima, mineralima i ugljenim hidratima, s nutritivnim vrednostima koje se mogu uporediti s onima koje imaju žitarice. Kalcijum, gvožđe, magnezijum, fosfor, cink, vitamini B1, B2, B12, E i C samo su neki od sastojaka koje sadrži koren peruanske make.

Kontinuirana upotreba maka korena oslobađa od hroničnog umora i povećava nivo energije i izdržljivosti organizma. Poboljšava mentalne sposobnosti poput koncentracije i pamćenja te usporava proces starenja kože i razvoj osteoporoze. Maka takođe podstiče zarastanje rana i deluje kao analgetik i blagi sedativ.

Ono po čemu je peruanska maka najpoznatija je njeno delovanje na hormonalnu ravnotežu. Kod žena, pomaže u ublažavanju simptoma PMS-a, reguliše menstrualni ciklus i smanjuje neugodne simptome menopauze. Kod muškaraca, povećava plodnost i poboljšava seksualni život regulišući nivo testosterona. Takođe, pomaže i u regulisanju hormonalnog disbalansa tokom menopauze i andropauze, što je čini korisnom za osobe oba pola u srednjim godinama.

Važno je napomenuti da prekomerna doza maka korena može izazvati zdravstvene probleme te da se preporučuje korišćenje prema uputstvima proizvođača. Takođe, biljka maka nije namenjena deci, trudnicama i dojiljama zbog nedostatka podataka o njenoj sigurnosti za tu populaciju.