Poznati pevač Miloš Bojanić odlučio je da proda svoju luksuznu vilu u Crnoj Gori, koju je prema izveštajima medija renovirao uloživši čak 200.000 evra. Sada namerava da je proda za neverovatnih milion i po evra.

 

 

 

 

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori nalazi se u Baošićima, nadomak Herceg Novog, i smeštena je tik uz šetalište i plažu. Ova nekretnina poseduje nekoliko apartmana koji su jednako luksuzni kao i sama vila. Skoro svaki apartman ima terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža zid od ukrasnog kamena i kapija.

 

 

 

 

U Bojanićevoj kući letovale su brojne poznate ličnosti, poput Lepe Brene, Goce Božinovske, Zlate Petrović, Nade Topčagić i mnogih drugih. Zbog toga se priča da Miloševa kuća krije najveće tajne sa estrade.

 

 

 

 

Miloš Bojanić je otkrio da je veći deo fizičkih poslova oko izgradnje i renoviranja kuće obavio sam, a istakao je da je uložio mnogo truda i novca. Planira da proda vilu kako bi obezbedio svojoj porodici uživanje u plodovima svog rada, jer, kako je naveo, vrednost kuće premašuje milion evra.

“Ne radim to za sebe. Vrednost ove kuće je više od milion evra. Uložio sam mnogo para i truda. Meni ne treba ništa. Želim svojima da obezbedim da imaju u čemu da uživaju”, izjavio je Bojanić.

BONUS TEKST

Lavanda, sa svojim prepoznatljivim ljubičastim cvetovima i aromatičnim mirisom, predstavlja još jednu izuzetno lekovitu biljku koja se sve više koristi kako u alternativnoj medicini, tako i u kozmetičkoj industriji.

Ova biljka raste u obliku malog grma visine od 30 do 70 cm i lako se uzgaja u različitim klimatskim uslovima. Za lekovite svrhe koriste se cvetovi lavande, koji imaju antiseptičko i umirujuće dejstvo. Sadrže mineralne i gorke materije, tanine i eterična ulja.

  • Jedna od glavnih primena lavande je u pripremi čaja koji se koristi za smirivanje stomaka, poboljšanje varenja, smanjenje nadutosti i gasova. Takođe, čaj od lavande može imati blagotvorno dejstvo na nervni sistem, pomažući u smanjenju stresa, anksioznosti i nesanice.

 

  • Eterično ulje lavande je takođe popularno i ima širok spektar primena. Može se koristiti za masažu radi opuštanja mišića, kao i za lečenje opekotina, uboda insekata i iritacija kože. Miris lavande često se koristi u aromaterapiji zbog svojih umirujućih efekata na um i telo.

 

  • Lavanda se često koristi za lečenje raznih zdravstvenih problema, uključujući probleme sa varenjem, srčana oboljenja, hipertenziju, bronhalnu astmu, reumatizam, anksioznost, nesanicu, glavobolju i vrtoglavicu. Takođe, lavanda ima blagotvoran uticaj na nervni sistem, pomaže u zarastanju rana, ublažava bolove, te podstiče regeneraciju ćelija kože.

 

Čaj od lavande se preporučuje za smirivanje stomaka, protiv nadimanja i gasova, kao i za dezinfekciju rana na koži. Eterično ulje lavande je odlično za lečenje opekotina, uboda insekata, opuštanje mišića i smanjenje stresa i nesanice.

 

U kozmetičkoj industriji, lavanda se koristi za pripremu parfema, sapuna, kupki i krema za negu kože lica i tela. Takođe, koristi se i za masažu radi opuštanja mišića i ublažavanja bolova.

Lavanda je takođe cenjena u aromaterapiji zbog svoje sposobnosti da umiri um, uskladi duh i postigne ravnotežu. Dodavanje nekoliko kapi ulja lavande u vodenu kupku može pomoći u otklanjanju svakodnevne napetosti.

Konačno, lavanda se može koristiti i kao insekticid, pružajući zaštitu od moljaca kada se stavi u ormare sa odećom.Važno je napomenuti da osobe koje boluju od dijabetesa, trudnice i dojilje treba da budu oprezne pri korišćenju lavande.