Marko Kon, srpski umetnik koji je rođen u Beogradu 1972. godine, poznat je po svom raznolikom spektru talenata, uključujući komponovanje, pisanje tekstova, aranžiranje muzike, produkciju i očaravanje publike. Imao je čast da zajedno sa Milanom Nikolićem predstavlja Srbiju u polufinalu Pesme Evrovizije u Moskvi 2009. Njihov očaravajući nastup pratila je milozvučna pesma „Cipela“. Koreni Marka Kona sežu do Beograda, gde je svoje formativne godine proveo pod negovanjem svog oca srpsko-jevrejskog porekla i majke Srpkinje.

Predmetni zadatak zahtijeva proširenje datog teksta. Marko Kon, poznati muzičar, imao je zadivljujuće ljubavno interesovanje koji je bio neverovatno talentovana glumica sa očaravajućom grivom vatrenocrvene kose i očaravajućim smaragdnim očima. Njihova je veza procvjetala i napredovala kroz izvanrednih sedam godina, a za to vrijeme su čak odlučili i da žive zajedno, učvršćujući svoju posvećenost jedno drugom.

Dubina njihove naklonosti bila je toliko duboka da su počeli da prave planove za veliko venčanje, željno iščekujući blaženu zajedničku budućnost. Upravo u tom trenutku, uživajući u centru pažnje i obožavanju svojih obožavatelja, Marko je dao javnu izjavu o predstojećem vjenčanju sa Ivanom Knežević, čime je zaokupio nepodijeljenu pažnju ne samo svojih odanih pratilaca, već i uvijek budnog lokalnog stanovništva. medijima, koji su bili željni da seciraju i analiziraju svaki aspekt ovog neočekivanog preokreta. Kada se olujna i haotična era smiri i zavlada mir, dugo očekivano vjenčanje postaje neizbježan i siguran događaj.

Sa nepokolebljivom rešenošću da prikažem Srbiju na krajnje vredan divljenja i izuzetan način, marljivo ulažem svoje vreme i trud u pedantne pripreme za predstojeće takmičenje koje će se održati u užurbanom gradu Moskvi. Još 2009. godine otvoreno je izrazio svoju žarku čežnju da se svim srcem posveti svom privatnom životu kada se ovi naporni poduhvati privedu kraju. Nažalost, umjesto radosne zajednice koju su zamislili, par je izdržao mučan bol razdvojenog rastanka.