Početkom godine Anastasija Ražnatović je ušla u novu fazu u svom životu, ispunjenu uzbuđenjem i iščekivanjem. Motivisana dubokom naklonošću prema fudbaleru Nemanji Gudelju, donela je hrabru odluku da se preseli u Španiju, zemlju sunčanih plaža i povoljnije klime, gde se Gudelj godinama etablirao kao neprocenjivo bogatstvo nacionalnog tima. .

Uprkos njenoj čežnji da ponovo poseti svoj dragi rodni grad Beograd, razne okolnosti su je omele u tome sve dok nije uspešno dobila boravišnu vizu, što se pokazalo kao ključna prekretnica na njenom putu. Pošto su birokratske prepreke konačno savladane, Anastasija nije gubila vreme da iskoristi priliku i željno je krenula na dugo očekivani ponovni susret sa svojom voljenom majkom Cecom, nestrpljivo se ukrcajući na prvi raspoloživi let koji će je vratiti u zagrljaj njene drage porodice.

Kako bismo ispunili zahtjev proširenja dužine datog iskaza, uključićemo se u proces izmjene izvornog izraza uz zadržavanje namjeravanog značenja, čime ćemo produžiti rečenicu u većoj mjeri. Nakon burnog perioda svog života, na kraju su otkrili utjehu u svojoj duhovnoj ekspediciji, krećući se u potragu za mirom u renomiranim utočištima za odmor kao što su Ibiza i Saint Tropez tokom ljetnih mjeseci okupanih suncem. Ipak, njihov novootkriveni spokoj ponovo je narušen vrtlogom medijske pažnje oko dugo očekivanog angažmana Anastasije Ražnatović, zaokupljajući maštu masa.

Naime, njen voljeni partner Nemanja Gudelj orkestrirao je veličanstvenu ponudu koja izaziva strahopoštovanje, veličanstveno ispunivši njene duboko njegovane želje koje su trajale dugo vremena. Ali iznenađenjima tu nije bio kraj. Nemanja je organizovao talentovane izvođače da pokažu svoje neverovatno umeće plesa s vatrom, dodajući element uzbuđenja i strahopoštovanja u ionako magično veče. Plesači su se graciozno vrtjeli i okretali, a njihov plamen bacao je topao i očaravajući sjaj na okolinu.