Poznata pevačica Ilda Šaulić je imala bivšeg partnera koji nije bio dobrodošao u njenu porodicu . Njen otac Šaban je odbio da ga prizna, a kružile su čak i priče da je zabranio pominjanje njegovog imena. Ovaj čovjek, kojeg je Ilda obožavala 15 godina, bio je 35 godina stariji od nje. Komplikacije su bile veće, Ildin bivši partner je već bio u braku i imao je mlađu ćerku.

 

 

Njihova veza bila je kratka i burna, brzo se približavajući kraju. U početku se vjerovalo da Ilda čeka da njen partner finalizira razvod prije nego što se vjenčaju. Međutim, kako je vrijeme prolazilo bez napretka na tom planu, shvatila je da je najbolje da nastavi sama. To je dovelo do dugog perioda žalosti. Na kraju je našla sreću sa Bojanom Vučkovićem, a zajedno imaju ćerku Emu. Iako otvoreno izražava svoju sreću i tvrdi da živi zadovoljnim životom, mnogi njeni fanovi i pratioci smatraju da se nije u potpunosti pomaknula iz prethodne veze. Ostaje nejasno da li je Ilda uspela da napusti svoju prvu ljubav, ali ono što je izvesno jeste da se uspešno izvukla iz komplikovane zamršenosti sa mnogo starijim oženjenim muškarcem, na veliko zadovoljstvo Šabana i Goce.

 

 

Porodica je dugo posmatrala borbu svoje naslednice, ali njihovoj radosti nije bilo granica kada je Ilda ponovo otkrila ljubav i rodila njihovo unuče. Nažalost, Šabanova sposobnost da uživa u Ildinoj sreći bila je kratkog vijeka jer mu je život prekinut prije skoro pet godina. Ipak, najvažniji aspekt je da je Ilda zadovoljna, u stanju ljubavi i da doživljava radost.