Srbija je 2016. godine bila shrvana ogromnom tugom nakon tragične smrti Milorada Mandića Mande dok je nastupao na pozornici. Ovaj cijenjeni glumac imao je posebno mjesto u srcima mnogih u zemlji. Iza njegove prerane smrti ostala je ožalošćena obitelj, supruga Anastasija Anja Mandić, također glumica, te sinovi Marko i Andrija. Tijekom njegovog finalnog nastupa Anja i njihov sin zdušno su ga bodrili iz publike bodreći ga žarom. Anja se rado prisjeća da su tog dana odstupili od uobičajenog običaja i poljubili ga prije emisije, pretpostavljajući da će za to imati priliku poslije.

Na početku predstave, Manda se susreo s nesretnom nesrećom, koja je rezultirala nenamjernim padom s broda tijekom portretiranja kapetana Kuke. Dok sam svjedočio odvijanju ovog incidenta, moj je trenutni odgovor bio priznanje da je razmišljao o potencijalnom scenariju spuštanja kobayagija u vodu, no ipak je zadržao taj stav dulje vrijeme. Anja, koja je pozorno promatrala Mandine širom otvorene oči, gajila je sumnje da nešto nije u redu.

Kad sam pogledao udesno, primijetio sam pozamašnu skupinu suradnika kako se okupljaju. Usred njih stajala je Boba Mićalović s djecom. Dok sam pomicao pogled, divan zvuk njihova smijeha dopirao je do mojih ušiju. Međutim, Bobino zbunjeno lice mi je skrenulo pažnju, nagovještavajući problem. U magli sam se nekako našao kako skačem na pozornicu sa svog mjesta u prvom redu. Moja jedina namjera bila je vidjeti njegove zatvorene oči, što ukazuje na gubitak svijesti. Oči su mu, nažalost, ostale širom otvorene, što je signaliziralo da nešto nije u redu.

Od tog trenutka nadalje, moje sjećanje na događaje postaje pomalo mutno. Tijekom gostovanja u emisiji “Survivors” Anja je spomenula kako joj sin Andrija donosi neizmjernu sreću i pruža joj utjehu. U intervjuu za “Gloriju” Anja je istaknula da on posjeduje mnoge osobine poput Milorada. Ističe se u aktivnom slušanju, iskreno slavi tuđa postignuća i posjeduje samozatajni smisao za humor. U njegovoj trenutnoj fazi, postoje slučajevi kada uživa čuti me kako govorim o njemu, dok u drugim slučajevima više voli da se suzdržim od toga. Ako se ikad osjećam napeto, on posjeduje izvanrednu sposobnost da nasmije situaciju. S druge strane, Anja posjeduje jedinstveni talent za pružanje nepokolebljive podrške onima koji su joj dragi, kako je i sama izrazila.