Milan Topalko je jedan od najpoznatijih muzičara na našim prostorima. Njegov  muzički talenat prepoznao je njegov učitelj, koji je jednom u školu doneo harmoniku i podstakao svoje učenike da ponavljaju note koje im je postavio. Kada je primetio Milanov talenat, na kraju kursa predložio mu je da zamoli oca da mu kupi harmoniku i da počne da svira.

 

 

 

Nažalost, zbog finansijskih poteškoća, roditelji nisu mogli Milanu odmah da ostvare ovu želju. Dvije godine kasnije, nakon što je prodao sijeno, otac mu je konačno ostvario želju i kupio mu harmoniku. U trećoj sezoni “Crvene zvezde” došao je na drugo mesto. Na svečanosti 2010. trijumfovao je izvođenjem pjesme “The Vow” i osvojio prvu nagradu publike. Trenutno  ga gledamo kao  stalnog član žirija dečjeg programa “Neki novi klinci” zajedno sa Milicom Todorović, Radom Manojlovićem i Banetom Mojićevićem.

 

 

 

 

Milan Topalović Topalko se proslavio raskošnim glasom od debija u Zvezdama Granda, a nekoliko godina kasnije javnost ga je upoznala na društvenim mrežama . Topalko je u sretnom brakui sa svojom suprugom Vesnom s kojom ima kćerku Helenu. Vesna je oduvijek bila  ljubazna i skromna žena,a sada možemo da vidimo da se definitivno promijenila tokom godina. Njene najnovije fotografije prikazuju da se Vesna podmladila ,a to znači samo jedno da je posjetila plastičnog hirurga . Vrijedi napomenuti da supruga Milana Topaloviča Topalke nije bila podvrgnuta pretjeranim plastičnim operacijama.Od plastičnih operacija, povećanja usana, povećanja jagodica i drugih operacija, Vesna je sada sa kćerkom Toliko slična da mnogi tvrde da sada izgledaju kao sestre. Ako uporedimo stare i nove fotografije, jasno je da je Wiesner uspio zadržati izgled koji je skoro dvadeset godina mlađi.