Kada god i gdje god se Lepa Lukić pojavi , njena pojava uvek izaziva divljenje i poštovanje. Ova pevačica sa višedecenijskim pevačkim iskustvom i titulom “Kraljice narodne muzike” oduvek je poklanjala veliku pažnju svom odevanju jer smatra da stil predstavlja njenu ličnost i njenu izuzetnu glasovnu sposobnost.

 

 

 

Lepa je kao mlada volela da šopinguje u inostranstvu, ali nikada nije štedela prilikom kupovine odeće i nakita, a to ne čini ni dan-danas. Lepoja se i danas može videti kako nosi haljine i suknje od najfinijih materijala, kao i prelepe svilene marame koje je volela da nosi oko glave. Pevačica se jučer sa ovom maramom pokazala novinarima prilikom promocije novog albuma i preuzimanja nagrade od Jugotona, koji je napomenuo da ne samo da je to sastavni deo njenog imidža, već uključuje i veće pitanje opadanja kose. Iz poštovanja prema godinama i profesiji Lepu niko nije hteo da pita šta se dešava, a ona nije želela da priča o tome.

 

 

 

 

Podrazumijeva se da već dugi niz godina nosi perike od prave kose, često ih koristi na nastupima, gostovanjima i za ličnu upotrebu. Međutim, činilo se da joj to predstavlja prevelik teret, pa je odlučila da pokrije kosu maramom. Kosa joj se potpuno prorijedila i gotovo je nemoguće oporaviti. Šal joj je dobra zamjena i u toplim danima, kada vruće vrijeme zna biti nepodnošljivo, a perike preteške i izazivaju znojenje. Izgled Lepe Lukić sa šalom je veoma poseban i drugačiji, zbog čega pevačicu niko nije zamerio zbog ovog izgleda. Umjesto toga, modni stručnjaci bili su puni hvale za nju.