Prošlo je više od 15 godina od vjenčanja Irine Vukotić i Save Radovića, a prekrasan ishod njihove veze je njihova voljena kćerka Iskra. Kako je prošlo dosta vremena, sjećanje na pojavljivanje voditeljice kada je izrekla svoju sudbonosnu izjavu za većinu je izblijedilo.

Stoga, kada su počele kružiti glasine da se zaručila za dr. Radmila Jankovića, brojni obožavatelji i pratitelji na društvenim mrežama izrazili su oduševljenje što će je ponovno vidjeti u vjenčanici. Unatoč višemjesečnom iščekivanju, oni i dalje sa strepnjom očekuju njezinu objavu dugoočekivane dobre vijesti, koja se, nažalost, još uvijek nije dogodila.

Irina je u društvu svog dragog krenula na put Kube na zasluženi odmor. Njezino iskustvo u ovom živopisnom odredištu nije ništa drugo nego izvanredno, što potvrđuju njezina oduševljena ažuriranja na društvenim mrežama. Zapravo, izrazila je nevoljkost da ode, toliko ju je očarala privlačnost Kube.

Na kraju je to uspjela ostvariti. Unatoč pretrpanom rasporedu ispunjenom poslovnim obvezama i pretrpanom kalendaru, uspjela je. Činilo se da je nemoguće ugurati se u vjenčanje Irine Vukotić i Radmila Jankovića, ali ona je našla način. Tek će vrijeme pokazati je li Radmilova i Irinina odluka da se vjenčaju samo privremena smetnja ili istinska obveza do kraja života, a vjeruje se da će ova zajednica dobiti značajnu podršku javnosti.

Nakon razvoda od natjecatelja reality showa, karizmatična i zanosna voditeljica svjesno se trudila svoje nove emotivne odluke držati podalje od znatiželjnih očiju medija. Mnogi su došli do pretpostavke da ona razumije težinu veze koju održava zbog njezinih Instagram objava u kojima se pojavljuje izvanredna liječnica. To je dovelo do prvih nagađanja da se zaručila, a zatim su uslijedile pretpostavke da će se u bliskoj budućnosti upustiti u drugi romantični pothvat. Uistinu zbunjujuća situacija. Nakon njezine nedavne objave, u kojoj ju je prikazala u bijeloj haljini i s buketom, pojavila su se nova nagađanja kako je odisala elegancijom i sjajem zadivljujuće mladenke.