Milica Todorović ima iza sebe tri dugogodišnje veze, prvo sa kolegom Nenadom Jovanovićem, zatim sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, i koreografom Milošem Paunovićem, dok je s glumcem Petrom Strugarom bila u vezi tek nekoliko meseci. Nakon veze s glumcem, javnost je navikla da je viđa samu, međutim, nedavno se pojavio novi dečko Milice Todorović, i to u javnosti.

Prema informacijama domaćih medija, Milica je započela vezu sa novim partnerom pre mesec dana, a odlučila je da više ne krije svoju sreću.

  • Pojavili su se zajedno na rođendanu kod Danijele Karić. To je bio prvi put da je on sa njom u javnosti. Veza traje oko mesec dana – navodi izvor za “Blic”.

Novi dečko Milice Todorović zove se Lazar i bivši je maneken koji danas radi kao specijalista za tetoviranje obrva i uklanjanje tetovaža, živi u Novom Sadu, piše Kurir. Svi se nadaju da je Lazar prava osoba za Milicu, te da će nakon neuspešnih ljubavi konačno pronaći sreću pored njega. Milica je jednom prilikom šaljivo rekla: “Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: ‘Ti, sine, doguraš do četiri i ćao’.”

O svojim bivšim partnerima, Milica je uvek govorila sa poštovanjem. Sa Radetom i Nenadom je ostala u odličnim, prijateljskim odnosima.

Lazar živi u Novom Sadu, a svi se nadaju da će ova veza biti ona prava za Milicu, koja je u prošlosti imala nekoliko neuspešnih ljubavnih priča. Pevačica je uvek otvoreno govorila o svojim bivšim partnerima, često ističući da održava prijateljske odnose sa Radetom i Nenadom, i da je svaka veza bila važno iskustvo u njenom životu.