Voditeljka Jovana Joksimović, supruga pevača Željka Joksimovića, uvek je besprekorno doterana i vodi računa o svom izgledu. Retko se može videti da Jovana Joksimović bez šminke prisustvuje nekom javnom događaju, ali nedavno je sama objavila jednu takvu fotografiju.

Jovana može slobodno pohvaliti svoju negovanu pojavu. Na malim ekranima uvek sija, uz dobru šminku i frizuru, uz poznati osmeh koji gledaoci dobro znaju. Ipak, samo ona i njeni najbliži znaju kako je kada se ugase svetla reflektora.

Jednom prilikom, Jovana je progovorila na ovu temu i otkrila da čim se ugase kamere, ona skida šminku. Ipak, da biste videli Jovanu Joksimović bez šminke, morali biste biti s njom kada se sprema za odlazak s posla ili kada je kod kuće. Naravno, ponekad ona sama objavi selfi bez šminke.

O nezi lica i tela, Jovana je govorila i istakla da se privatno vrlo malo šminka. Redovno odlazi na kozmetičke tretmane dva puta mesečno i vodi računa o tome da njena koža bude savršena. Koristi emulziju, kremu za lice, i antirid, posebno na predeo oko očiju. Zbog česte jake šminke na poslu, koristi medicinski gel preporučen od dermatologa za čišćenje kože.

Takođe, Jovana tri do četiri puta nedeljno odlazi u frizerski salon zbog posla. Ipak, verujemo da i njoj ponekad prija opuštanje, vezivanje kose u rep i izlazak iz kuće nenamazana i nesređena.Iako se često sređuje zbog posla i odlazi u frizerski salon tri do četiri puta nedeljno, Jovana je pokazala svoju opuštenu i prirodnu stranu, naglašavajući važnost brige o koži lica i tela.