Danas ćemo se upustiti u život i dostignuća izuzetno talentovane Nade Topčagić, čiju izuzetnu karijeru neosporno ističe njen senzacionalni hit „Jutor je“. Ova posebna pjesma, koju njeguju bezbrojni pojedinci, ne samo da odiše izuzetnim kvalitetom, već zauzima i posebno mjesto u srcima mnogih.

Međutim, utjecajna i poznata ličnost Zlatan Ibrahimović je prije dvije godine počeo da ugrađuje ovo melodično remek djelo u svoj repertoar i time ga katapultirao do neviđenih visina svjetske popularnosti, prvenstveno kroz dalekosežni uticaj društvenih mreža. Kako Nada stari, njena posećenost koncertima se smanjuje. Međutim, prošlo ljeto je bilo izuzetak jer nije mogla odoljeti da ode u Milano na proslavu rođendana. Bila je oduševljena što je bila njegova posebna gošća čitave večeri.

Neke od njenih najranijih pesama, poput “Zovem te zovem” i “Miki, miki”, snimljene su kada je imala samo 22 godine. Njen put u muzičkoj industriji započeo je u Modriči, njenom rodnom mestu, ali ju je život odveo u drugom pravcu prema Srbiji kao veoma mlada. Senada, ili kasnije poznata kao Nada, nije mnogo vremena provodila u Modrići. Još kao mlada devojka je odlazila u Beograd, ponekad samo sa stomakom punim hleba.

Nije jasno ni da li je ikada imala priliku da se vrati u rodni grad i poseti komšije ili kuću u kojoj je odrasla. Jedna od njenih bliskih komšinica nedavno je podijelila svoje prisjećanje na prošlost kada je ona snimila pjesme “Babo, babo moj” i “Bosno moja”, koje su izazvale neizmjernu radost i oduševljenje svih. Gledanje njenih nastupa na televiziji predstavljalo je neizmjerno zadovoljstvo za sve, jer smo s ponosom izjavljivali da Senada (Nada) pripada našoj zajednici.