Veljko i njegova sestra Anastasija odgajani su u centru pažnje zbog isticanja svojih roditelja. Međutim, tek kada je počeo pratiti svoju majku na koncerte i javna okupljanja, istinski je privukao pažnju medija, a od tada je njegov život pod lupom javnosti. Tokom njegove adolescencije srpski su tabloidi često pisali o njemu zbog čestih sukoba s navijačima i zaštitarima u klubovima. Ipak, Veljko je 2015. otkrio boks kao ispušni ventil za svoju suspregnutu agresiju.

Iako prepoznaje svoj urođeni talent za sport, priznaje da mu je nedostajala potrebna predanost da ga nastavi kao profesionalnu karijeru i da žrtvuje druge aspekte svog života. Veljko Ražnatović, sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana, kroz život je izazivao veliko oduševljenje žena. No, posljednje četiri godine u sretnom je braku s Bogdanom Ražnatović. U posljednje vrijeme aktualna je tema o izvanrednom fizičkom izgledu Veljka Ražnatovića. Ne samo da je talentiran boksač, već je i izuzetno atraktivna osoba s dobro zategnutim mišićima.

Njegova besprijekorna dotjeranost i prepoznatljiv sportski smisao za modu plijenili su pozornost mnogih, a posebno njegove supruge i obožavateljica. Fizička transformacija Veljka Ražnatovića od ranih godina do danas bila je doista nevjerojatna. Veljko je u mladosti imao potpuno drugačiji izgled. Njegova duga kosa, nadopunjena elegantnim šiškama, bila je značajka koja ga je isticala.

Osim toga, njegovi modni odabiri bili su jedinstveni, s preferiranjem širokih trenirki i hlača koje su pridonosile njegovom prepoznatljivom stilu. S vremenom je ovo ljupko dijete procvjetalo u zanosnog mladića koji je postao poznat po svom neodoljivom šarmu.  Njegova fizička transformacija uključuje elegantnu kratku frizuru i sklonost sportskom odijevanju, što dodatno pojačava njegovu privlačnost u javnoj sferi.

BONUS SADRŽAJ: Veljko Ražnatović, danas je talentirani srpski profesionalni boksač, porijeklom je iz Beograda, gdje je rođen 10. prosinca 1996. Sin je proslavljenog Željka Ražnatovića Arkana i omiljene folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Trenutačno nastanjen u rodnom gradu, Veljko je u sretnom braku s bivšom košarkašicom Bogdanom Rodić. Odrastajući u centru pažnje uz sestru Anastaziju, Veljko je veliku medijsku pažnju dobio kada je počeo da prati majku na koncertima i pojavljuje se u medijima. Tijekom tinejdžerskih godina bio je na udaru srpskih tabloida zbog sukoba s navijačima i osiguranjem u klubovima. No, 2015. otkrio je svoju strast prema boksu, što je postalo pozitivan odušak njegove energije. Veljko otvoreno priznaje da je prepoznao svoj prirodni talent za sport, ali i priznaje da mu je nedostajalo potrebne odlučnosti da mu se u potpunosti profesionalno posveti.

Ipak, njegova predanost se isplatila kada je ostvario značajnu pobjedu u ožujku 2018. u Jagodini. S težnjom za osvajanjem statusa prvaka u svojoj kategoriji, Veljko otvoreno dijeli svoj cilj. Osim toga, javnost ga prepoznaje po ljubavnim vezama s Lunom Đogani i Mašom Terzić, a povezuju ga i sa starletama Sorajom Vučelić i Natašom Šavijom. Obitelj Ražnatović suočila se s daljnjim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva bivšeg srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Ona je zajedno sa sestrom Lidijom optužena za nedopušteno držanje veće količine oružja i za pronevjeru sredstava Nogometnog kluba Obilić. Ceca je u Centralnom zatvoru provela gotovo četiri mjeseca prije nego što je s Veljkom i Anastasijom potražila utočište u Turskoj i na Cipru.

Od lipnja 2011. do veljače 2012. Ceca je izdržala kućni pritvor u sklopu nagodbe s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije, priznavši krivnju u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu, a 2015. godine upisao je Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci. U svojim tinejdžerskim godinama bio je aktivan član kluba navijača poznatog po izazivanju nereda na stadionima i izvan njih. O njegovim susretima sa zaštitarima beogradskih klubova često se govorilo u rubrici “Crna hronika”. Čak i dok je bio student, našao se upleten u pravne probleme, nakon što je bio pritvoren zbog svoje umiješanosti u unaprijed dogovorenu svađu. Prije toga, njegovo bavljenje sportom bilo je ograničeno na povremene rekreativne aktivnosti, ali je svoj pravi poziv kasnije pronašao u boksačkom sportu.