Anja Alač i njezin suprug Andrej Josifovski nedavno su razveselili dolazak drugog djeteta. Njihov najnoviji dodatak, dragocjena djevojčica po imenu Anđela, donijela je još više ljubavi i sreće u njihov već topao i gostoljubiv dom. Njihov najstariji sin Aleksej sigurno će prigrliti svoju ulogu nevjerojatnog starijeg brata.

Ljubavna priča Anje i Andreja cvjeta već godinama, a kulminirala je službenim vjenčanjem krajem travnja. Njihovo udobno prebivalište je utočište ispunjeno ljubavlju, a oba su partnera postigla veliki uspjeh u svojim karijerama. Vidljivo je da Anja doista živi život iz snova, kakav je oduvijek priželjkivala. Prije nego što se udala za sadašnjeg supruga, Anja je bila u ljubavnoj vezi s poznatim glumcem. Kći Radovana Vujovića i Vesne Čipčić, Anja i njezin partner bili su zajedno nekoliko godina, a prvi put upoznali su se 2009. godine dok su zajedno radili na kazališnoj produkciji “Petra Pana”.

U ovoj predstavi i Radovan i Anja preuzeli su glavne uloge, pri čemu je Radovan tumačio naslovni lik, a Anja je oživjela lik Wendy. Njihova pripovijest o ljubavi nije započela trenutnom zaljubljenošću, već se razvijala kroz tapiseriju zamršenih osjećaja. Anja je, prepričavajući svoj put do njegovanja Radomira, prenijela svoju fascinaciju njegovom uvjerljivom snagom i oštroumnim intelektom. Štoviše, artikulirala je duboki osjećaj srodnosti, kao da su njihove duše po prirodi isprepletene ili srodne. Radovan svoju voljenu partnericu izuzetno cijeni, s divljenjem prema njoj. Iako inače svoj privatni život drži u tajnosti, rado napravi iznimku kada je Anja u pitanju.

U rijetkim izjavama, on kaže da ona ima nevjerojatno pozitivan utjecaj na njega, posebno zbog svog lako zaraznog entuzijazma. Radovan tvrdi da Anja posjeduje iznimnu sposobnost da ga momentalno umiri. Glumac je svojedobno otkrio da ga je njezina živahna vedrina i optimističan pogled na život potpuno osvojio. Njihov odnos smatra doista lijepim i cijenjenim aspektom svog života, koji mu donosi radost svaki dan. Nakon završetka romanse, i Anja i Radovan zajednički su odlučili da uzrok rastave zadrže u tajnosti.

BONUS TEKST : Vesna Čipčić, talentirana glumica iz Srbije, ostavila je traga u kazalištu, televiziji i filmu.

Rođena 23. ožujka 1954. u Kikindi, postala je cijenjena osoba estrade. Vesna je ponosna majka kćeri Aleksandre (Anja) i sina Ivana (Vanja), koje dijeli s glumcem Aleksandrom Sašom Alačom. Trenutno živi i radi u Beogradu, Vesna je završila glumačko obrazovanje na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu 1977. godine. Karijeru je započela u Narodnom pozorištu u Kikindi od 1969. do 1975. prije nego što se pridružila Pozorištu na Terazijama. Od 1979. Vesna je cijenjena članica ansambla Beogradskog dramskog pozorišta te surađuje s raznim drugim kazalištima. Na velikim i malim ekranima debitirala je 1976. godine, no istinsku slavu i prepoznatljivost donijela joj je uloga Vesne Šurdilović u seriji “Vruć vjetar” i filmu “Avanture Borivoja Šurdilovića”.

Po ovoj ulozi ostala je u najljepšem sjećanju kod starije publike, iako je veliki broj obožavatelja prikupila i ulogom Else u omiljenoj “Žikinoj dinastiji”. S druge strane, mlađi gledaoci je prepoznaju po nastupima u “Zvezdari”, “Sumnjivim licima”, “Kalkanskim krugovima” i raznim drugim serijama. Vesnino upoznavanje sa zadivljujućim svijetom kazališta dogodilo se u Narodnom pozorištu u Kikindi, gdje je istog trena pala pod njegove čari. Ta duboka ljubav prema pozornici utrla je put brojnim suradnjama s raznim kazalištima tijekom njezine slavne karijere. U kikindskom Narodnom pozorištu Vesna je svoj talent iskazala u nezaboravnim predstavama “Pokondirena tikva” i “Zeko Naduvenko” 1969. godine, a krasila je i pozornicu u predstavama “Budućnost koja dojčije” i “Baš muški se real lola”.

Od 1972. godine njezino izvanredno glumačko umijeće prikazano je u predstavama poput “Pa, izvol’te u Sakule” i “Ej ti naši banatski dudovi”. Vesna je provela četiri plodne godine kao članica Kazališta na Terazima od 1975. do 1979. prije nego što je otišla u renomirano Beogradsko dramsko pozorište. Njen repertoar u Beogradskom dramskom pozorištu uključivao je nezaboravne nastupe u predstavama poput “Đavo ne spava”, “Dugo putovanje u Evropu”, “Harald i Mod”, “Federiko” i mnogim drugim. Vesnin izniman talent zablistao je iu zapaženim ulogama u Jugoslavenskom dramskom pozorištu (JDP), Narodnom pozorištu i drugim cijenjenim kazalištima, priskrbivši joj brojne prestižne nagrade i priznanja.