Nakon dužeg boravka u Srbiji, Nikola Đuričko i njegova supruga Ljiljana Nešić odlučili su krenuti na novo putovanje u Los Angeles zajedno s dvoje potomaka, Nađom i Đorđem. Ljiljana je odigrala utjecajnu ulogu u Nikolinoj odlučnosti da se preseli iz Srbije, pružajući nepokolebljivu podršku tijekom cijelog procesa. Njihova blažena zajednica traje više od dvadeset godina, a Nikolina duboka ljubav prema njegovoj obitelji služila mu je i kao izvor inspiracije i kao stup snage u njegovoj potrazi za uspješnom karijerom u Sjedinjenim Državama.

Njihov uspon do slave u nadaleko hvaljenoj Netflixovoj seriji “Stranger Things” stekao je značajna priznanja, dajući im priliku da pređu iz skromnog stana u Los Angelesu u raskošnu dvokatnicu ukrašenu elegantnim i vrhunskim namještajem. Nedavno je Nikola proslavio svoj 49. rođendan, zabilježivši ključnu prekretnicu na svom osobnom putu dijeleći fotografiju na Instagramu na kojoj puše svjećice.

Nikola je u razgovoru za magazin “Gloria” iznio svoje viđenje odlaska iz Srbije i sadašnjih poduhvata u Los Anđelesu. Naglašava svoju predanost nastavku rada i ostvarivanju svojih umjetničkih pothvata u svojoj zemlji, čak i dok se upušta u uzbudljivo istraživanje prilika koje nudi američko tržište, posebno u živahnoj filmskoj i televizijskoj industriji Los Angelesa.

U Los Angelesu njihova jutra počinju zajedničkim doručkom, nakon čega Ljiljana prati Đorđa u školu, a Nikola Nađu prevozi do svoje. Baveći se svakodnevnim zadacima, uživaju u obavljanju poslova, otkrivanju grada i druženju s prijateljima. Nalikuju svakoj običnoj obitelji, njihova svakodnevica zrcali uobičajene svakodnevne susrete, no očito je da im novi početak u Los Angelesu pruža neizmjerno zadovoljstvo.