Mira Škorić u posljednje vrijeme neprestano plijeni interes javnosti, naročito zbog komentara koje je dala povodom toga što je Ceca nedavno sa Majom Berović oživela staru pjesmu koju je prvobitno izvodila sa Mirom Škorić. Nedavno se pojavila i na koncertu Dragane Mirković, gdje je stala na pozornicu i hipnotizirala publiku svojim besprijekornim izvođenjem i očaravajućim vokalom.

Tijekom života njezine ljubavne veze stalno su bile predmet pažnje, uključujući i brak s kirurgom Vasom Jeremićem, s kojim ima kćer Milicu. U nedavnom razvoju događaja, ona se vjenčala s Milicom 2022. godine. Mira i Vasa, koji su plijenili pozornost čitavih domaćih medija svojim razglašenim vjenčanjem 1995. godine, bili su u braku dugih 10 godina. Ipak, nakon desetljeća ispunjenog ljubavlju i druženjem, par je donio zajedničku odluku da svoj brak privedu kraju. Zanimljivo je da je njihov razvod izveden prijateljski i bez pretjeranog spektakla.

Milica se kao i njen otac odlučila za medicinsku karijeru, dok Mira ponosno ističe svoje navike marljivog učenja i izniman akademski uspjeh, smatrajući ih najvećim izvorom ponosa. Unatoč odbojnosti prema medijima i javnoj sferi, Milica me svesrdno podržava u svim mojim nastojanjima. Dok je bila mlada, mogao sam je lako nagovoriti da sudjeluje u snimanjima fotografija ili televizijskim nastupima, ali sada ima potpunu autonomiju u svojim izborima. Zahvaljujući nepokolebljivoj podršci obitelji, uspješno sam uspostavila skladnu ravnotežu između karijere i majčinstva, kako je rekla pjevačica.

Nakon razvoda Mirin bivši suprug, inače poznati beogradski kirurg, rijetko je istupao u javnosti. Unatoč tome, upečatljivo je ušao na vjenčanje svoje kćeri, besprijekorno odjeven, ostavivši mnoge impresionirane svojom izvanrednom fizičkom kondicijom. Rođena 8. srpnja 1970. u Beogradu, Mira Škorić poznata je srpska pjevačica specijalizirana za folk, turbofolk i pop-folk žanrove. Trenutno živi na Vračaru, naselju u gradu Beogradu. Desetljeće je bila u braku s kirurgom Vasom Jeremićem, s kojim je 1996. godine dobila kćer Milicu. Unatoč razvodu, Mira i Vasa održavali su izvanredan odnos, a Mira ga je smatrala uzornim čovjekom i izuzetnim ocem. Milica, srednjoškolka koja je pripadala izvanrednoj generaciji, nastavila je studirati medicinu, postigavši ​​savršen prosjek 10. Mira svoju kćer vidi kao svoju najbližu osobu od povjerenja i najčvršći oslonac. U veljači 2017. Mira je doživjela gubitak majke Milke.

Suočiti se s gubitkom i krenuti naprijed za nju je bio dugotrajan proces. Vezanost za oca natjerala ju je da požali što nije izrazila svoju ljubav prema majci. Mira se zbog zdravstvenih problema odlučila povući iz estrade jer smatra da je postala sprdnja. Imala je planove da uz pomoć svojih kumova otvori privatnu internističku kliniku u beogradskom naselju Kotež, no nažalost, to joj se nije ostvarilo. Unatoč izjavi da je iscrpljena menadžerima i da uživa u svom poslu sve manje, Mira se nastavila baviti glazbom. Zalagala se za stvaranje glazbene policije koja bi privodila one koji se lažno predstavljaju kao pop umjetnici.

Pjevačica podržava napore srbijanske vlade da regulira glazbenu industriju i osigura da licence nadzire Unija pop umjetnika. Sebe opisuje kao odlučnu i prizemljenu. Unatoč nekim negativnim situacijama zbog svoje otvorene prirode, ona ostaje čvrsta u svojim uvjerenjima i nikada ne oklijeva izraziti svoje mišljenje koje je često prema komentarima javnosti, surovo i neutemeljeno na adekvatnim stvarima.