Anica Milenković, poznata pjevačica s naših prostora, već duže vrijeme boravi u Sjedinjenim Američkim Državama. Njena pjevačka karijera započela je kasnih 1980-ih, a brzo je postala zvijezda, potaknuta svojim hitom “Lančić”, koji je snimila još u dobi od 13 godina.

Godine 2007. krenula je na turneju u Ameriku i odlučila da ona postane njezin stalni boravak. Nažalost, uslijedio je niz događaja, uključujući kraj njezine veze i izazove uzdržavanja sebe i svoje dvoje djece. Unatoč primamljivim ponudama, poput bavljenja prostitucijom, ostala je nepokolebljiva pri svojim vrijednostima i umjesto toga marljivo radila kako bi spojila kraj s krajem. U svom iskrenom priznanju lokalnim medijima usred pandemije koronavirusa, otkrila je da je pribjegla brizi za starije osobe kako bi osigurala prehranu za djecu. Anica je prebrodila izazovna vremena, a kolika je njena popularnost u Americi dodatno ilustriraju fotografije na kojima je zabilježen jedan od njezinih izuzetnih nastupa.

Naši ju ljudi iznimno cijene kao jednu od najtraženijih pjevačica za zabave, što svjedoči o njezinoj popularnosti. U Americi je Anica vrlo tražena zbog svojih zabavljačkih sposobnosti. Ona je u središtu pozornosti na okupljanjima i događanjima. Nakon što svečanosti završe, zasipaju je vrećama punim zlata. Vrat joj krase zlatnim lančićima ukrašenim križićima, a novac joj bez muke klizi kroz prste. To je prizor potpunog ludila. Anica se suočavala s brojnim preprekama i izazovima, ali je ustrajala. Ni naše kolege pjevači koji žive u Americi ne mogu se mjeriti s njom. Sa bogatstvom koje je stekla, nema potrebe da se vraća u Srbiju. Ovdje može udobno živjeti sa svojom djecom, prepuštajući se svojim strastima i željama. Ovu informaciju prenio je pouzdani izvor.

Anica je u nedavnoj izjavi za domaće medije priznala izazove brige o starijim osobama, ali je izrazila i nedostatak srama u bilo kojem obliku posla, jer su joj prioritet financijske potrebe svoje djece. Kako su moja putovanja i svirke prestale, shvatila sam da moram pružiti više svojoj djeci, što me navelo da počnem raditi sa starijim osobama. Nedavno sam imala priliku njegovati ležeću baku koja je, nažalost, preminula. Međutim, tijekom ovog iskustva otkrio sam duboko ispunjenje u brizi za starije osobe. Ne sramim se to priznati jer sam u potpunosti sposoban pružiti potrebnu skrb. Kad bi moja pjevačka karijera sutra odjednom prestala, nemam dvojbe pronaći drugi posao. Ne bojim se razgovarati o intimnim zadacima koji su uključeni u brigu o nekome, kao što je pomoć oko higijene ili sprječavanje incidenata gušenja.

Ovim osobama je potrebna pomoć za osnovne potrebe, jer su mnogi od njih stari i bolesni. Tijekom svog života uvijek sam tražila posao koji će osigurati mojoj djeci i staviti hranu na stol. Jako sam ponosan na svoju sposobnost prilagodbe i izvrsnosti u bilo kojoj vrsti posla. Odrastajući na selu, bio sam odgovoran za čuvanje koza i ovaca, što mi je usadilo snažnu radnu etiku. Pored toga što sam bila pjevačica, imala sam priliku iskusiti ruralni način života iz prve ruke baveći se zadacima kao što je mužnja krava i sudjelovanjem u svim aktivnostima koje se obično provode na selu.

Nemam srama zbog ovoga što trenutno radim i nema razloga da se osjećam drugačije. Mogu napredovati i biti kreativan, osiguravajući da moja djeca imaju sve što im je potrebno. Nikada se nisam oslanjao ni na koga drugoga za pomoć; Sve sam zaradio vlastitim trudom. Mnogi pojedinci imaju unaprijed stvorenu predodžbu da su pjevači sve oko sjaja i glamura, vjerujući da je sve usredotočeno na brendiranje. Ovu percepciju imaju brojni ljudi. Iako doista ima pjevača koji tako žive, mene ne pokreću ni novac, ni luksuzne vile, ni ekstravagantni nakit, ni dizajnerska odjeća. Prije sam uživala u skupoj odjeći i šminki, ali te stvari mi više ne donose ispunjenje. Rad sa starijim osobama nevjerojatno je emocionalno zanimanje.

Shvatila sam koliko im je zapravo malo potrebno da bi doživjeli sreću. Jednostavan stisak ruke ili nježno milovanje kose može im donijeti neizmjernu radost. Otkrio sam vlastitu sreću. Iako možda ne posjedujem isto materijalno bogatstvo kao prije, sada sam mnogo sretniji. – zaključila je Anica. Bilo je perioda kada se naveliko pričalo o tome da ju je Aničin partner Deni ostavio zbog kolegice, ali ona uvjerava da je izašla iz te faze. Iskreno, nemam interesa razmišljati ili znati bilo što o toj osobi. Razgovarao sam o tome s kolegom s posla, ali ne želim iznositi nikakve informacije. Uvijek sam se suzdržavao od javnog vrijeđanja drugih jer oni, u pravilu, nisu ništa krivi, kako sam objasnila medijima.

@anicamilenkovic_blog

#song #jutroje #live #serbiansinger #anicamilenkovic #serbianmusic #balkanmusic #fy #fyp #follow #anicamilenkovicblog

♬ original sound – Anica Milenkovic