Dara Bubamara, je poznata srpska pevačica,i  nedavno je u jednom intervjuu ispričala svoj život. Tokom intervjua, govorila je o svom detinjstvu i svojim naslednicima, a takođe je iznela svoje stavove o kolegi umetniku narodne muzike koji ju je kritikovao u novinama. Bubamara je otkrila detalje o svom odrastanju, uključujući i finansijske probleme svoje majke. Ispričala je kako joj je njeno izazovno odrastanje usadilo otporan duh koji joj je omogućio da se snagom i odlučnošću suoči sa životnim nedaćama.

 

 

 

 

“Odrastajući u radničkoj porodici bez ikakve posebne podrške ili ohrabrenja za uspjeh, morao sam se oslanjati isključivo na vlastite napore da ostvarim svoje ciljeve. Ali ponosan sam na osobu koja sam postao, i ako mi se pruži prilika, ja sam ponovo bi izabrao isti put.” Unatoč brojnim ličnim i profesionalnim izazovima, Bubamara ostaje nepokolebljiva i nepokolebljiva u potrazi za uspjehom. Nemoguće je identifikovati one koji mi možda zavide, ali poznati su oni koji me istinski vole. Moja svjesna odluka je da se okružim osobama koje pružaju ljubav i podršku. Cijenim cjelokupnu estradu, jer je posao koji radimo zahtjevan. Trudim se da podržim svoje kolege. Bez sumnje, ima onih sa kojima sam u zategnutim odnosima, ali to je zbog njihovog neprijateljstva prema meni. Kako je mudro rekla Lepa Brena, svaka ptica ima svoju pesmu koju peva. U Srbiji ima mnogo darovitih pevača i svaki ima svoje mesto gde će zablistati. Posjedujem jedinstvene kvalitete, a to sam kroz svoju karijeru pokazala kroz naporan rad i upornost”, podijelila je Dara Bubamara. Dara kaže da njen sin Kosta ima mnogo sličnosti sa njenim likom. Oni dijele prijateljski i otvoren odnos, a lik oca služi kao autoritet.

 

 

 

 

 

Kosta je naslijedio njihovu sposobnost da se ljubazno snalaze, ali se ne ustručava da odgovori ako ga neko maltretira. Kostina i Darina putovanja nisu uvijek ležerni odmor. Kosta je pun energije, ali Dara ova putovanja doživljava kao šansa da ga usreći.Iako je u centru pažnje među djevojkama, što nije lak podvig, Kosta daje prednost obrazovanju nad vezama.Dara je iskrena u vezi s partnerskim preferencijama svog sina, tvrdeći da ljubav treba da bude na prvom mjestu, bez obzira na godine Pametne sposobnosti njenog sina u donošenju odluka ulijevaju joj samopouzdanje, uprkos njenim prošlim ograničenjima kada su u pitanju partneri. Dok je Dara rano započela karijeru i suočila se sa svojim dijelom izazova, Kosta je odličan u školi. Dara je takođe ponosna na uspeh Aleksandre Prijović i njenu sposobnost da rasproda ulaznice za arenu u Srbiji i Hrvatskoj.

 

 

 

 

 

Podržava pjevačice s izuzetnim pjevačkim umijećem, a posebno je oduševljena njihovim nastupima u Zagrebu. Dara je nedavno otkrila da će u bliskoj budućnosti objaviti novi album. Ona uvjerava fanove da će album ostati vjeran njenom jedinstvenom i prepoznatljivom stilu. Osim toga, Dara je dala do znanja da se neće pojavljivati ​​u javnosti dok ne snimi spot za svaku pjesmu na albumu. Tokom nedavnog intervjua, Dara je uputila nedavne pohvale koleginice Erija Ojdanića. Napomenula je da ga poznaje dugo i da je ranije bila kritikovana od njega u novinama. Iako mu sada oprašta, izrazila je nesklonost prema njemu kada ju je prvi put kritikovao.