Srbijansko glazbeno reality natjecanje Zvezde Granda već dvadesetak godina nosi titulu najpopularnijeg glazbenog natjecanja u regiji. Od svog osnivanja 2004. godine, emisija se emituje na televiziji Pink. 2014. prelazi na televiziju Prva, da bi se 2022. vratila na televiziju Pink. Sanja Kužet i Voja Nedeljković cijenjeni su voditelji ove nadaleko hvaljene emisije.

Uvaženi žiri Zvezda Granda čine Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Ceca Ražnatović, Đorđe David i Viki Miljković. Natjecanje prati predani produkcijski tim koji čine Snežana Đurišić, Aleksandar Milić i Saša Popović. Grand produkcija, organizatorsko tijelo, koristi pjevačko natjecanje Zvezde Granda kao platformu za otkrivanje svježih talenata unutar ekspanzivnog područja Grandove glazbene scene.

Povlačeći upečatljivu paralelu s nadaleko hvaljenim glazbenim televizijskim programom American Idol, natjecanje koje dirigira Saša Popović i tim cijenjenih pop umjetnika kreće u nacionalnu potragu za otkrivanjem iznimno darovitih pojedinaca s potencijalom da se popnu do zvijezda. Nakon rigoroznog niza audicija, vrh napreduje do televizijskog obračuna, gdje mišljenja lokalnih gledatelja imaju značajnu prevagu. Naposljetku, u dugo očekivanom velikom finalu, pobjednik je okrunjen na temelju zajedničkih glasova publike. Kako produkcija cijenjenog natjecanja napreduje, predstavljena je gomila novih nadogradnji, što doprinosi tekućoj strci unutar Zvezde Granda.

Na opće iznenađenje, Ceca Ražnatović munjevito se vratila u žiri unatoč početnim očekivanjima duljeg izbivanja. Zadnjih 10 dana bio sam fokusiran samo na jednu stvar, nažalost zbog dva slučaja želučane viroze nisam mogao sudjelovati u snimanju. Trenutno preko vikenda stalno kašljem zbog pluća, ali primam infuzije za rješavanje tog problema. Unatoč tim izazovima, uspješno sam nastavio svoje profesionalne dužnosti poznate folk zvijezde. Ceca Ražnatović samouvjereno tvrdi da je njen imunitet i dalje jak, iako trenutnu situaciju prepoznaje kao strašnu epidemiju. Zabrinutost za njezinu dobrobit otvoreno su izrazili članovi njezine obitelji, pozivajući je da se odmori za lakši oporavak. Zabavno, njezin je sin razigrano zatražio da uzme malo slobodnog vremena. S druge strane, Ana Bekuta i dalje se suzdržava od snimanja, a njezino mjesto u žiriju za vrijeme njezine odsutnosti privremeno popunjava Dragan Kojić Keba.

Biografija Cece: Sa svojih 15 godina krenuo je na svoj glazbeni put, snimivši svoj album prvijenac pod nazivom “Ludo srce” i osvojio publiku diljem bivše Jugoslavije. Sljedeće godine izlazi njegov drugi album “To, Miki” koji postiže zapaženu prodaju od 360.000 primjeraka. Ovo značajno postignuće omogućilo mu je da kupi svoje prvo vozilo, Mazdu 626, i doprinese finalizaciji roditeljske kuće u Žitorađi. Na svoj 18. rođendan 1991. Ceca je predstavila svoj album “Babaroga” i nakon toga započela međunarodnu pjevačku karijeru. Usred burnog razdoblja raspada Jugoslavije i rata u Bosni, nastupala je isključivo za dijasporu i suzdržavala se od snimanja novog materijala.

Nagađalo se o njezinim ljubavnim vezama s uglednim ličnostima poput Vladana Lukića, istaknutog igrača Crvene zvezde, enigmatičnog Dejana Marjanovića Šabana, a kasnije i Hajrudina Samardžića Hara, bivšeg nogometaša i vlasnika raznih europskih diskoteka. Ceca je odlučila da šuti o ovim glasinama koje se tiču ​​njenog privatnog života. Nakon pet mjeseci suživota Željko Ražnatović Arkan zaprosio je Cecu. Zaruke su bile 7. siječnja 1995., a Ceca je dobila prsten ukrašen pozamašnim dijamantom od tri i pol karata. U vrijeme njihove svadbe 19. veljače Ceca je imala mlade 22 godine, dok se Arkan pohvalio godinama koje su premašile njezine za 21 godinu. Vjenčanje, o kojem su regionalni mediji intenzivno izvještavali, započelo je u Cecinoj rodnoj Žitoraži, a završilo u raskošnom hotelu Intercontinental.