Tamara Dragičević i Petar Benčina, voljeni par srpske estrade, puni veselja očekuju dolazak trećeg djeteta. Glumica je s oduševljenjem potvrdila svoju trudnoću, pokazujući svoj rascvjetani trbuh na blistavoj fotografiji objavljenoj u jednom časopisu. Ova divna vijest znači da će njihova kći Staša i sin Lazar uskoro biti blagoslovljeni društvom novog brata i sestre, stvarajući vezu koja će obogatiti njihove živote.

Od 2016. Tamara Dragičević i Petar Benčina uživaju u blaženom braku. Iste godine s veseljem su proslavili rođenje kćeri Staše. Premotajte tri godine do kolovoza 2019., a njihova se obitelj ponovno povećala dolaskom sina Lazara. Nekoliko mjeseci javnost nije znala za skoru prinovu u obitelji. U nedavnom intervjuu, glumica je iskreno progovorila o tjeskobi koju doživljava kao majka. Nemir me obuzeo kad je moje najstarije dijete krenulo u prvi razred. Ono što je intrigantno je da tijekom njihovog boravka u vrtiću, kada imamo najveću kontrolu nad njihovom dobrobiti, osjećamo osjećaj pažnje i sigurnosti. No, pravi strahovi počinju izlaziti na površinu kada svoju djecu povjerimo društvu i obrazovnom sustavu.

Bez sumnje izazovna, kritična uloga obitelji i obrazovanja i dalje je od najveće važnosti. “Ti strahovi me obuzimaju u ovom trenutku”, rekla je. Tamara je iz obiteljske zajednice koju čine roditelji Sanja i Milan, sestra Marija koja radi kao stjuardesa i brat Miodrag koji je također glumac. Njihovu obiteljsku jedinicu upotpunjuje njihov voljeni Bichon Frise po imenu Auggie. Još od malih nogu Tamara je pokazivala prirodni talent za glumiti likove iz vlastite obitelji i raznih televizijskih programa. U početku s željom da postane liječnica, njezin put je krenuo drugim smjerom kada je tijekom osnovne škole upisala odjel glume. U sedmom razredu pridružila se kazališnoj družini Dadorf. Nastavljajući školovanje u beogradskoj gimnaziji br. 3, Tamara je akademski briljirala i otkrila talent za narodno pjevanje. Srpski jezik i književnost su joj omiljeni predmeti, dok joj hemija, fizika i informatika ne predstavljaju nikakav izazov.

Tijekom treće godine srednje škole primljena je na prestižnu Akademiju za kazališnu umjetnost, gdje je imala privilegiju studirati pod vodstvom profesora Dragana Petrovića Peleta. Godine 2011. Tamara je uspješno završila studij uz svoje talentirane kolege Ninu Janković, Jelisavetu Orašanin, Anju Alač i Miloša Bikovića. Za diplomsku izvedbu Tamara je surađivala s kolegom glumcem Ivanom Mihajlovićem u zanosnoj predstavi “Ludi od ljubavi”. Nakon diplome nastavila je magistrirati na istoj instituciji. Zanimljivo, njezina sestrična Nina Janković, koja je također glumica, udala se za Tamarinog ujaka Mateja Dičića, čime je uspostavljena obiteljska veza između dvije talentirane osobe. Tamara se 2011. godine upustila u romantičnu vezu s glumcem Petrom Benčinom. Petar je zaprosio Tamaru tijekom slikovite plovidbe brodom oko očaravajućeg otoka Korčule u kolovozu 2015., učvrstivši tako njihovu ljubav i privrženost. Par je radosno izmijenio zavjete na prekrasnoj ceremoniji održanoj na Adi Bojani u lipnju 2016.

Čamcem Tamara svečano ulazi na plažu gdje mnoštvo željnih gostiju, među kojima je i Petar, željno iščekuje njezin dolazak. Dok sunce graciozno zalazi, oni razmjenjuju iskrene zavjete i izgovaraju vječnu rečenicu: “Da.” Proslava započinje živahnim slavljem, uz pratnju vještog DJ-a koji vrti omiljene hitove iz 70-ih i 80-ih. U prosincu 2016. na svijet dolazi njihova dragocjena kći Staša, što je Tamaru i Petra potaknulo na promišljenu odluku da sačuvaju matične stanice iz pupkovine. Unatoč trudnoći, Tamara neustrašivo nastavlja krasiti pozornicu svojim kazališnim predstavama. Ubrzo nakon poroda, brzo se vraća na posao, zahvaljujući nepokolebljivoj podršci majke i svekrve koje s puno ljubavi brinu o malenom. S pogledom usmjerenim u budućnost, Tamara otvoreno izražava svoju želju da ponovno prihvati majčinstvo, a kasnije će s nama podijeliti svoje namjere.

Među glumičinim cijenjenim književnim djelima su “Slušaj moje srce”, “Narančasta djevojka”, “List”, “Lovci na zmajeve” i “Dobro drvo”. Kao njezin osobni moto, Tamara čvrsto vjeruje da život uključuje puno više od pukih slučajnih susreta. Tamara i Petar na svoj su poduzetnički put krenuli 2014. godine otvorivši vlastiti kafić. Nažalost, tvrtka je morala prestati s radom u roku od godinu dana zbog nepoštivanja regulatornih zahtjeva. S druge strane, glumica, koja se aktivno druži sa svojom publikom na društvenim mrežama, neustrašivo je podijelila fotografiju na kojoj doji svoju kćer u javnom okruženju. Ogromna podrška koju je dobila za ovaj čin ponavlja njezino nepokolebljivo uvjerenje da ne bi trebalo biti sramota prihvatiti prirodni proces dojenja.