Pjevač Ljuba Perućica, jedan od muškaraca koji je prisustvovao porodu svoje supruge, detaljno je opisao kako je porod izgledao iz muške perspektive. Pjevač je prije šest mjeseci postao otac prelijepog dječaka Alexeya, a najsretnije trenutke čak je i zabilježio kamerom. – Uspio sam snimiti trenutak njegova rođenja.

  • Čim su ga popravili nakon 5 minuta tražio sam da ga imam u ruci. Zatim sam plakala još dva sata. Rekli su mi da ne plačem, ali ne ovako. To je želja koja postoji godinama i sada sve vreme provodim s njim – priznaje Ljuba. Bio je ponosan što je bio uz svoju suprugu Katarinu kad je rodila te je dojam svoje prisutnosti s oduševljenjem preporučivao jačem spolu. – Voljela bih da svi muškarci imaju ovo iskustvo, naravno, ako imate apetita da se ne onesvijestite. Nisam se onesvijestio.

Prvo smo pokušali s prirodnim porodom, koji nije dobro funkcionirao, a onda smo imali carski rez, koji nije dobro funkcionirao s epiduralnom. Onda su mene izveli dok su nju uspavljivali. Taj trenutak mi je najteže pao – otkrila je Ljuba za Grand. Pjevač je naglasio kako mu je neostvarena želja da njegov mali sin što prije dobije sestru. Ljubomir Perućica je srpski popularni folk pjevač koji se proslavio sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”.

  • Rođena 2. siječnja 1990. godine u Mostaru. Od 2019. u braku je s voditeljicom Katarinom Kolosese. Peručka živi i radi u Beogradu. Iako je, kao i većina njegovih kolega, svoju glazbenu karijeru započeo pjevajući po kafićima i restoranima u Požarevcu i okolici, Petručka se proslavio sudjelovanjem u osmoj sezoni TV natjecanja “Zvezde Granda” koja je stekla veću vidljivost.

Iako je došao do finala, pobijedio je njegov kolega Mirza Selimovich. Iste, 2014. godine, Ljubomir je objavio i svoj prvi singl “Lako ću tijelo složiti”. Od tada do 2020. godine objavio je pjesme “Magnet za žene”, “Nikada od nje”, “Alal vera”, “Pijem da zaboravim”, “Duple suze”, “Dolazi naše vreme” itd. Danas se smatra jednom od najpopularnijih pjevačica svoje generacije, a osim što nastupa u diskotekama i klubovima diljem svijeta, Peručka često pjeva na vjenčanjima i drugim privatnim proslavama.

  • Ljubomir Perućica je rođen u Mostaru 1990. godine, ali je odrastao u Požarevcu, gdje je napravio svoje prve pjevačke korake. Iako je nastupao po kafićima u Požarevcu i okolici, veću afirmaciju stekao je u osmoj sezoni popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Iz kruga u krug oduševljavao je publiku i žirije studija “Grand” pjevajući pjesme iskusnih kolega poput Šabana Šaulića, Harisa Džinovića, Milana Topalovića Topalka i drugih, te osigurao plasman u finale ovog regionalnog natjecanja.

Iako je Mirza Selimovich pobijedio prema odluci publike i žirija, Peruchka je zauzeo sedmo mjesto i dobio priliku snimiti svoj prvi singl. Riječ je o pjesmi “Lako ću slagati telo” autora i autora Dragana Brajovića Braje i Elvira Uzunovića, koja se nalazi na kompilacijskom CD-u “Zvezde Granda 2014”.