Sina je na svijet donijela Bogdana Ražnatović, koja mu je ponosno dala ime Isaiah. Snaha Cece Ražnatović nedavno je dobila zdravog sinčića Isaia, teškog 3850 grama, na radost Vejka i Bogdane. Podsjećamo da su Bogdana i Veljko Ražnatović 6. juna 2020. godine, u čast Veljkovog oca, dobili svoje prvo dijete, sina Željka.

  • Prošle godine njihova se obitelj povećala za još jednog člana, Krstana. Nadalje, u skoroj budućnosti očekuju dolazak trećeg sina koji će se zvati Isaiah. Ime Izaija prevodi se kao “božanska pomoć” ili “Božja pomoć”. Veljko je nedavno pričao o svojim težnjama za svoju obitelj, uključujući želju da dobije kćer i planove za buduću djecu. Trenutno boravim u Titelu, gde se trenutno nalazim dok se pripremam za nadolazeća takmičenja.

No, kad završe pripreme, vraćam se u svoj rodni grad, opraštajući se od grada na neodređeno vrijeme. Tijekom svog života dugo sam gajio želju da imam dva sina, a ovo neočekivano treće dijete je dodatni bonus. Sada, moja nada počiva na dolasku kćeri, nakon rođenja moja dva sina. Osim što je govorio o svojim težnjama za svoju obitelj, dotakao se i svoje postojeće slave i popularnosti, koja je već bila uspostavljena prije njegovih postignuća u području sporta.

  • Veljko je u emisiji “Premijera vikend specijal” ispričao svoje iskustvo o tome kako je na početku karijere dobijao pažnju od roditelja. Iako mu je ta pažnja možda donekle pomogla, donijela je i obeshrabrenje jer se susreo s raznim predrasudama. Veljko vjeruje da bi, da je tu pozornost dobio isključivo na temelju vlastitih zasluga, bilo manje zavidnih, a više onih koji mu pružaju podršku. Gledajući unatrag, Veljko sada shvaća da je ta pozornost na kraju bila korisna za njegovo putovanje.

Ceca, čije je rođeno ime Svetlana Ražnatović, poznata je kao jedna od najistaknutijih srpskih turbo-folk pjevačica, često cijenjena kao utjelovljenje “srpske majke”. Tijekom svog slavnog putovanja, Ceca je objavila ukupno šesnaest studijskih albuma, postigavši ​​impresivnu prodaju od oko sedam milijuna primjeraka. Ovo izvanredno postignuće učvršćuje njezin status jedne od najprodavanijih srpskih umjetnica u povijesti. Osim svojih glazbenih nastojanja, Ceca se također bavila glumom i poduzetništvom.

  • Njen neizbrisiv trag u srbijanskom glazbenom pejzažu i kulturnom tkivu je nemjerljiv, a njeni albumi i pjesme postaju sastavni dio kolektivnog identiteta nacije. Ceca, rođena kao Svetlana Ražnatović, na svijet je došla 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji. Odgojena u skromnom kućanstvu roditelja, učiteljice Mire i bravara Slobodana Veličkovića, odgajala je s mlađom sestrom Lidijom, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci.

Na formativne godine njezina života uvelike je utjecalo vrijeme koje je provodila s bakom i djedom, koji su odigrali ključnu ulogu u njezinu ranom razvoju i odgoju. Od malih nogu Ceca je pokazivala fascinaciju glazbom, a njen izniman talent došao je do izražaja. Donijevši ključnu odluku nakon završene osnovne škole, odlučila se posvetiti glazbenom putu, što se pokazalo kao ključni trenutak u njezinu životu.

  • No, Ceca je shvatila važnost obrazovanja i zadržala marljiv pristup. U srednjoj veterinarskoj školi bila je izvrsna u školovanju, pokazujući svoju predanost i vještinu u istovremenom ostvarivanju svojih obrazovnih i profesionalnih težnji. Ovo razdoblje njezina života poslužilo je kao temelj njezine daljnje karijere i trijumfa koji će uslijediti.