Trenutno je izuzetno popularan pjevač sa mnoštvom hit pjesama u svom imenu. Nedavno je zapažen razgovor na TikToku pokrenuo zbog pesme Željka Joksimovića “Balada” iz 2001. godine, koja je deo albuma “Vreteno”. Korisnici društvenih mreža zadubili su se u tekst ove pjesme i počeli ispitivati ​​namijenjenu publiku. Pojavila su se različita tumačenja, pri čemu su neki tvrdili da umjetnik razgovara sa svojom djevojkom, a drugi sugerirali da su riječi namijenjene ljubavniku.

 

 

Tekst pesme je pogrešno protumačen od strane mnogih ljudi, prema izjavi jednog TikTokera. Vjerovali su da je pjesma usmjerena prema romantičnom partneru, a u stvarnosti za ljubavnika. Drugi TikToker je izrazio razočaranje nakon što je ovo saznao, ali je prihvatio istinu. Prema trećem govorniku, pjesma se ne bavi ženskom figurom ili romantičnim interesom. Željko se nije ustručavao da svoju pjesmu posveti određenoj osobi kada ju je pisao. Muzički spot, sa porukom “Slušajte pažljivo, ljubavnici!”, bio je jasan u svojoj ciljnoj publici. Međutim, čini se da su neki slušaoci pogrešno razumjeli, što je izazvalo potrebu za pojašnjenjem. Da se sve ispravi, pjesma je bila namijenjena ženi. Kako bi riješio ovu konfuziju, korisnik TikTok-a je pokrenuo inicijativu da kontaktira istaknutog pjevača i tekstopisca za pomoć.

 

 

Tokom nedavne interakcije na Instagramu, fan se raspitivao o kome će popularna pjesma biti namijenjena. Vodi se debata o tome da li su tekstovi pisani za ženu ili ljubavnicu. Jedna grupa tvrdi da stih “Prvi ste pitali” sugerira da je žena željena meta, dok druga vjeruje da je to ljubavnica. Misterija je ostala nerazjašnjena, a obožavalac je tražio pojašnjenje od umetnika. Međutim, Joksimović se ovim pitanjem nije pozabavio, tako da pitanje za sada ostaje bez odgovora.