Sanja Marinković, voditeljka “Magazin In” na televiziji Pink tokom vikenda, često se nađe u centru pažnje. Njena emisija gledaocima pruža ekskluzivne uvide u lični život javnih ličnosti koje su ranije bile nepoznate. U emisiji se često pojavljuju gosti koji pokazuju neznanje o određenim temama, što može dovesti do šokantnih otkrića.

 

 

 

Kao rezultat toga, Sanja se često pominje u srpskim medijima. Fokus se sa njenih gostiju prebacio na samu domaćina zbog njenog odijevanja. Nosila je ružičastu midi haljinu sa crnim akcentima, sa dekolteom koji je ocijenjen kao “nezgodan”. Kapljičasti izrez je bio učvršćen crnom kragnom na vrhu, otkrivajući njen dekolte na dnu. Bilo je primetno da se nedavno sunčala, jer joj se naramenica kupaćeg kostima videla svaki put kada se pomeri. Na pitanje šta bi njen suprug rekao o haljini, gošća Nataša Kovačević je našalila da će je pustiti iz podruma da uzme vode u dnevnu sobu.

 

 

 

 

Podsjetimo. Sanja Marinković je rođena 2. marta 1974. godine u Beogradu, završila je osnovnu školu i 12. gimnaziju u svom rodnom gradu pre nego što je završila visoko obrazovanje. Diplomirala je menadžment na Višoj poslovnoj školi, a kasnije je završila finansijski menadžment na Megatrend univerzitetu. Poznaje engleski i francuski jezik. Sanja je u braku sa urednikom i rediteljem Aleksandrom Uhrinom od 2011. godine, a par ima sina po imenu Strahinja. Nakon gostovanja na televiziji „Politika”, Sanja je nastavila da korača u karijeri. U maju 2000. godine počela je da vodi sopstvenu emisiju na televiziji “Pink”. Kao voditeljka, Sanja je intervjuisala mnoštvo zapaženih ličnosti iz različitih industrija, uključujući sport, zabavu, novinarstvo i politiku. Uz to, Sanja je preuzela i ulogu voditelja u dvije dodatne emisije pod nazivom “Sve za ljubav” i “Bračni sudija”. Sanja je napisala par knjiga, a to su Moja tajna: ljubav, vježba, kuhanje i moja mjera sreće, a obje su vodiči za postizanje zadovoljstva i trijumfa života. U poslednjoj knjizi, ona je ispreplela svoje lične priče sa onima svojih partnera u razgovoru, koji su podelili svoje uvide o temama kao što su odnosi, radost, roditeljstvo i još mnogo toga.