Duško Tošić, poreklom iz ljupkog sela Orlovat ugnežđenog u blizini Zrenjanina, imao je privilegiju da odrasta u prisustvu svoje majke, koja i dalje živi u domu njihovih predaka. Opisana kao povučena udovica, razvila je sklonost ka samoći, retko se upuštajući van granica svog voljenog sela. Tokom svog života, zagonetna matrijarh uspela je da zadrži prizvuk misterije, dopuštajući da je u nekoliko navrata uhvati objektiv fotoaparata, uvek u pratnji svog odanog sina Duška.

Uprkos stalnim spekulacijama, zamršenosti njihove veze ostaju obavijene velom tajne, ostavljajući obožavatelje i posmatrače željne da otkriju istinu iza njihove dinamike. Duškova majka zauzima značajno mjesto u njegovom srcu kao njegova najveća ljubav, što se ne može zanemariti. Naši lokalni mediji opsednuti su Jelenom Karleušom i Duškom Tošićem, koji iza zatvorenih vrata neprestano raspravljaju o zamršenostima svoje veze i preispituju snagu njihove naklonosti.

Ova radoznalost navela je ljude na razmišljanje kako naslovi koji privlače pažnju uvijek uspijevaju uključiti Duškovu majku Nikoletu, koja je poznata po svojoj skromnoj i suzdržanoj prirodi, koja iznad svega njeguje mir. Uobičajeno je da sin drži majku dragu, a Duško nije izuzetak. Uprkos ogromnoj popularnosti i bogatstvu njenog sina, ona ne želi da napusti seoski život koji je delila sa suprugom i decom. Međutim, poznato je da Nikoleta zauzima posebno mesto u srcu svog sina, baš kao što je Divna zauzela Jelenu.

Ova činjenica Jelenu ispunjava neizmernim ponosom, znajući da njen Duško voli svoju majku jednako duboko kao što je ona volela Divnu, što nikada neće požaliti. Zanimljiva je činjenica koja je mnogima ostala nepoznata, a to je da je Jelena utehu potražila kod svekrve nakon smrti sopstvene majke. Zanimljivo je da je u tom periodu Duško, njen suprug, neizbježno bio odsutan zbog hitnih poslovnih obaveza.