Novak i Jelena Đoković nedavno su uočeni u Dubrovniku kako se sa svojom djecom odlično zabavljaju u vodenom zabavnom parku. Ovo je bio poseban izlazak za Jelenu, jer je prvi put odabrala da obuče zadivljujući crveni bikini. Prema izvještajima svjetskih medija, isplivalo je na vidjelo da Novak i Jelena trenutno uživaju u predivnom jedrenju u zadivljujućem mediteranskom regionu.

Sa svojom voljenom djecom za sobom, donijeli su odluku da svoju izvrsnu jahtu Taru pristanu u blizini očaravajućeg grada Dubrovnika. Vredi napomenuti da Jelena, pošto je svesna zdravlja, prepoznaje značaj održavanja zdrave i hranljive ishrane. Shodno tome, napravila je svjesnu odluku da usvoji način života zasnovan na biljci, savjesno se suzdržavajući od konzumiranja mesa u dužem vremenskom periodu, što je na kraju dovelo do toga da je postigla lijepo oblikovanu građu.

Jelenin jutarnji obrok obično je mešavina raznih hranljivih sastojaka. Obuhvaća razne sastojke kao što su zobene pahuljice, sjemenke konoplje, sjemenke maka izvađene iz korijena biljke, camu camu (voće koje podsjeća na trešnje), kopriva, bademov puter, cimet, kakao, banane, jagode, borovnice i kokosovo mlijeko. Jelena je jednom na Instagramu otkrila specifičnosti svoje dijetetske rutine i principa kojih se pridržava. Tokom svog obraćanja u jednom trenutku, Jelena je objasnila da njene prehrambene preferencije uključuju isključivanje mesa, ribe, mlečnih proizvoda i šećera.

Naglasila je da se njena ishrana prvenstveno sastoji od 70% sirove i 30% kuvane hrane, što uključuje razna jela kao što su supa, testenina, kinoa i pirinač. Uprkos tome što nema problema s glutenom, ona i dalje odlučuje da ga izbjegava kad god je to moguće. Praćenje ove dijete ne može se smatrati zahtjevnim ako razumijemo osnovne razloge i posjedujemo dovoljno znanja o njenim principima.